Zlostavljali dete od 3 godine: Ljuba optužila Karađorđa za teško nasilje!

Autor:

Zadruga

10.12.2018

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodice Subotić i Pantović u rijalitiju "Zadruga 2" trenutno proživljavaju svoje najburnije dane svađajući se svakodnevno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ćerka i otac u lošim odnosima oduvek... Aleksandra i Karađorđe Subotić

Ovo njima, ipak nije prvi put da se međusobno optužuju za krivična dela, a dokaz tome jeste njihovo pojavljivanje u rijalitiju "Parovi" gde su pale veoma teške reči.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otkriva sve porodične tajne... Ljuba Pantović...

I dok Aleksandra Subotić sada uporno optužuje roditelje za zapostavljanje, u "Parovima je Karađorđa krivila za sve loše stvari koje je njoj radio njegov brat Srboljub:

- Reci mi nešto, zašto je tvoj brat maltretirao i tukao mene i moje dete, gasio nam grejanje? - optužila je tada Aleksandra svog oca koji je bio gost emisije tokom njenog boravka u "Parovima" kada se telefonskim putem uključila i njegova bivša supruga Ljuba Pantović optuživši ga za teška krivična dela zlostavljanja maloletnog deteta:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I njega optužuju za nasilje... Srboljub Subotić

- Izvinjavam se Parovima, ali ćete biti prinuđeni na neke stvari, ali biće vam zanimljivo da vidite kako prolaze neki koji se mešaju u tuđe živote, koji lažu, koji kradu, koji reketiraju, koji biju tuđu decu, koji udaraju decu od 3 godine mokrim metlama - izjavila je Pantovićeva i šokirala sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neda

11.12.2018 08:36

Aleksandra mnogo izmislja.