Bivša zadrugarka otkrila: Ovo je Luna lagala u vezi Slobe!

Autor:

Zadruga

09.12.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makedonka Eleonora Miljković u “Zadruzi 2” imala je žestok sukob sa Lunom Đogani, nakon žurke na kojoj je pevao Sloba Radanović.

RepublikaFoto: e-stock, youtube.com/zadruga official
Luna Đogani i Sloba Radanović

Mnogi su tvrdili da su između pevača i Eleonore sevnule varnice, a mlada Makedonka nakon izlaska iz "Zadruge 2" za "TV Magazin" tvrdi da se sa Lunom sukobila jer je blogerka bila ljubomorna iako je tvrdila da je na odnos sa slobom stavila tačku.

- Od ulaska u “Zadrugu 2” poštovala sam Lunu. Bilo mi je iskreno žao zbog svega što je prošla u rijalitiju sa Slobom i Kijom. Nisam podržavala njen postupak, ali svakako mi je bilo žao jer verujem da joj je bilo teško. Svi smo mi ljudi i pravimo greške. Međutim, ona mi je rekla da je zaista završila sa Slobom i da je na njihov odnos stavila tačku, što očigledno nije istina - poručila je atraktivna Makedonka po izlasku iz "Zadruge".

 

Eleonora je objasnila da joj je nakon Luninih ljubomornih scena bilo jasno da ona nije prebolela Slobu, te da ju je iz tog razloga i izvređala u više navrata.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Eleonora Miljković

- Vidi se da ona i dalje gaji emocije prema Radanoviću, nije ga prebolela. Videla ga je ponovo u “Zadruzi”, verovatno su se uspomene vratile, setila se svega što je bilo i prosto jasno je da ona tu priču nije završila. Uplašila sam se kad sam videla kako je vrištala u pabu nakon susreta sa njim, strašno je bilo. Nije imala razlog mene da vređa. Kad je ušao da peva na žurki, Sloba mi je namignuo, ja sam rekla da je simpatičan i svi su skočili na mene. Tada sam prvi put imala priliku da vidim ko mi šta misli. To im je bio jedini način da me izvređaju, shvatila sam da mi mnogi tu zapravo žele zlo - kaže bivša zadrugarka.

Nakon izlaska u spoljni svet Eleonora kaže da ju je jako iznenadilo ponašanje pojedinih zadrugara.

- Još sam u šoku, pogotovo kad sam videla snimke iz perioda mog boravka u rijalitiju. Gledaoci zapravo imaju mnogo bolji uvid u sve što se dešava nego rijaliti učesnici, mi ne možemo sve da vidimo. Ponašanje pojedinaca me je i te kako iznenadilo, ali ono što mogu da kažem je da mi sam rijaliti neće nedostajati, ali hoće neki ljudi. Tu su svakako Lepi Mića i Olja Bajrami - zaključila je Eleonora za "TV magazin".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara

09.12.2018 12:46

Ne videsmo da te je Sloba potrazio kad si izasla. Nije ni Vojke iako si ga pozdravljala. Gluposti mlada devojka pozdravlja cica Micu

Odgovori 8 39
Boki

09.12.2018 16:09

Lepotica Eleonora je kazala istinu. A dušmani neka pocrkaju.

Odgovori 30 5
Dušan

09.12.2018 17:14

Lepotice u Zadruzi nije život. Zaboravi sve što je tamo bilo i nastavi svoj život. Srećno!

Odgovori 29 2