(VIDEO) Priče im se razlikuju: Brendon i Lazar ima dve verzije svog susreta!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.12.2018

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri Mika Vasić je otkrio svim zadrugarima da su se Branislav Radonić Brendon i Lazar Jeremić viđali ranije i da je Jera na Brendonov poziv otišao do njega u stan gde je proveo određeno vreme, a kao dokaz osvanula je i fotografija koja svedoči o tome.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Obojica su u prvi mah ovo negirali, a kako su zadrugari bili znatiželjni da saznaju pravu istinu i obojicu ih stavili na "ispitivačku klupu", ali njihovi odgovori se nisu poklapali. Dok Brendon priča da ga je Lazar zvao, Jera je istakao da su se sreli, što je odmah izazvalo crv sumnje među ukućanima. 

- Mi smo se čuli prvo, pa smo se onda videli. Ja sam mislio da Lazar nije svako - pričao je Brendon zbog čega je otišao sa Jeremićem u stan, a onda je nastavio:

- On je video moju sliku da sam se tagovan u šoping centru. On je mene zvao, ja sam bio sa devojkom. Posle toga je ona otišla, on je došao u moj stan gde je bila moja drugarica. Sutra je to izašlo, i ja sam prekinuo svaki kontakt sa njim. Ja sam se naljutio na njega.Ta slika postoji, ali ja nisam na toj slici. On je meni pisao poruke, ja sam njega stavio na blok - pravdao se Brendon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading