Ova izjava Aleksandre Subotić zgrozila je Srbiju: Osuda stigla i od njih!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.12.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić još jednom je uspela da svojim nepromišljenim postupkom navuče gnev čitave javnosti. Naime, ona se sinoć, tokom Igre istine posvađala sa nekadašnjom dobrom prijateljicom Zerinom Hećo, a onda je, kako bi je povredila i udarila tamo gde je najviše boli otkrila njenu tajnu koju je ona pokušavala na sve načine da sakrije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Ti si silovana - izgovorila je Aleksandra Zerini nakon čega je Hećo doživela nervni slom, a Subotićeva nije ni trepnula dok je posmatrala kroz kakvu agoniju prolazi njena nekadašnja drugarica koju je onim što je izgovorila želela da povredi i ponizi pred svima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina povraćala nakon svađe!

Žrtve silovanja i udruženja koja se bore za ženska prava širom regiona reagovali su na ovakvo Aleksandrino ponašanje i korišćenje nesreće koja je zadesila Zerinu, a sa kojom saosećaju, i oštro osudile gnusan postupak Subotićeve, koja po svoj prilici nije svesna težine i ozbiljnosti reči koje je izgovorila i iskoristila da napakosti i povredi svoju cimerku iz Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Anđela

08.12.2018 14:46

Aleksandra je monstrum žena koja je svesna težine i ozbiljnosti reči koje je izgovorila i iskoristila da napakosti i povredi svoju cimerku iz Bele kuće,

Odgovori 45 0
Marina

08.12.2018 16:23

Aleksandra je svesna tezine izgovorenih reci jer nije ni mala ni maloumna.Pri tom je ulicnu skolu zavrsila sa najvisom ocenom.Aleksandra JESTE jedno veliko ZLO,sve radi svesno,udara najgore moguce a pri tom izigrava zrtvu.Ovo jeste za javnu osudu i trebalo bi da joj se makar javno ukaze na to kada vec nece da je kazne.

Odgovori 34 0
MMMMMMMMMMMMM

08.12.2018 19:52

djubre, ona je nenormalna devojka. ni ovaj david nije bolji, skim si takav si.

Odgovori 28 0
psihijatar

09.12.2018 18:20

Gospođo Biljana, ako volite svog sina, ne znam kako samo Vama nije jasno da ga ona uništava?