(VIDEO) Njih dve se udružile protiv Aleksandre: Subotićeva tvrdi da je iznad svih u rijalitiju!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.12.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku porodičnog sastanka na kojem je trebalo da se reše međuljudski odnosi, pojedini su se samo pogoršali. Zadrugima je ovonedeljni vođa Lepi Mića davao po deset minuta kako bi rekli šta imaju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić u svađi

Na redu je bila atraktivna Ana Korać koja se požalila na svoj odnos sa Aleksandrom Subotić, koji je ipak rešila sinoć kad su puštani snimci.

- Ja sam sve rešila sinoć. Optužena sam da lažem, ali pušten je snimak i sve je rešeno. Svađa sa Aleksandrom sam imala i sada sam mirne glave. Sa ostalima sam super - rekla je Ana.

Posle nje se ubacila i spomenuta Aleksandra koja je samouvereno pričala kako svoje rijaliti cimere ne gleda kao osobe sa kojima bi se svađala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Ja sam mnogo iznad svih ovde, ja sam srećna devojka ovde sa svojim dečkom. Imala sam problem kada su se ljudi kretali oko mene zbog neke koristi. Posle sam shvatila ipak nisu bili prijatelji, onda su oni pokazali prava lica. Generalno, ovde su svi lakrdija, svi su mlaki, pola njih i ne učestvuju u igrama. Strašno. Rijaliti kreteni - rekla je Aleksandra.

Jovanu Tomić Matoru su iznervirale Aleksandrine reči, pa je ustala i žestoko uzvratila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

07.12.2018 17:56

Aleksandra se bahato ponaša prema drugim zadrugarima. Produkcija joj to omogućila pogrešno izbacujući Vladimira a njoj oprostili iako je ona najveći krivac. U sudskom postupku ona bi bila najveći krivac.

Odgovori 15 0
Rance

08.12.2018 10:38

@Dušan - Ne volim bahate osobe. Uvek cu glasati protiv njih.