(VIDEO) Skandal: Adam poludeo zbog Lune, urlao i rasturao sve pred sobom pa otrčao na glavnu kapiju!

Autor:

Zadruga

06.12.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Marijane Zonjić, koja je blogerku osudila zbog toga što nije podržavala vezu nje i Adama Đoganija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kipteo od besa...

Kako je Luna osula drvlje i kamenje po Zonjićevoj, Adamu to nije prijalo, upozorio je da prestane da priča. Kako je ona nastavila sa svojim monologom, Đogani nije želeo da se raspravlja pa je napustio Belu kuću i izašao ispred, a Luna je nastavila svoj verbalni sukob sa njegovom bivšom devojkom. 

- Ne vadiš me iz usta! Pre neko veče si me nazvala kerom, rekla si da je moj tata narkoman. Neće ostati na tome. Isti taj narkoman ti neće napolju ostati dužan. Jesi li čula ku*vetino mala raspala - vikala je Luna na Marijanu. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jedva ga obuzdali...

- Ja sam htela da te prihvatim zbog Adama, ali ne trebaju mi ljudi kao ti. Ti si lažna. Ti si ljubavnica. Boli me du*e za tebe i tvog tatu - uzvratila joj je Zonjićeva. 

 

 

Nakon nekoliko minuta i Adam se vratio u Belu kuću, pa se udružio sa sestrom i pokušao da ućutka Marijanu, a kako nije uspeo, on je svoj bes iskalio tako što je udarao u sve što je našao pred sobom, pa je obezbeđenje sprećilo veći sukob.

Pogledajte:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aljoša

06.12.2018 10:47

Luna ne treba da se meša u Adamov intimni život. Ne može ona da mu odredjuje sa kojom će da se zabavlja. Ni Adam njoj ne odredjuje sa kojim će da se zabavlja.

Odgovori 21 0
Ruska

07.12.2018 00:21

Jadna kapija. ...

Kristi

07.12.2018 08:08

Mali previse glumata da bi digao situaciju na najvisi nivo.