Mina uhvatila Golubovićku za vrat: Obezbeđenje jedva sprečilo masakr!

Autor:

Zadruga

05.12.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je u toku dana poslao pismo na adresu Bele kuće, a ono što im je priredio šokiralo je sve zadrugare.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Golubović...

Naime, zadrugarima je stiglo obaveštenje da će morati da odigraju jednu igru za koju su ključne tri tačke, raspoređene na različitim mestima u "Zadruzi" gde će učesnici nepomično stajati po pola sata. Vođa je tom prilikom odredio prva tri učesnika koja će započeti ovu igru, ali je odmah nastala žestoka rasprava.

Jovana Tomić Matora bila je među prvima koja je pristala na ovu igru, a Adam Đogani i Jelena Golubović napravili su opštu pometnju kada su se dogovarali ko će biti na poziciji u dnevnoj sobi, a ko napolju, kod statue Džastina Bibera.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam Đogani...

S obzirom na to da su oboje izrazili želju da budu u dnevnoj sobi, došlo je do žestokog sukoba, a Golubovićeva je istog trenutka briznula u plač i izazvala pravu dramu.

 

- Ne možeš da budeš ovde, to je moje mesto! Ja sam ovde stala prva, zato što želim da učestvujem, jer sam bolesna! Htela sam da učestvujem, samo tih pola sata - rekla je Jelena, koja je odmah briznula u plač.

- Što nisi došla prva, ne zanima me! Neću da se pomerim, mi ovde nismo kulturni, ovde takvi ne ulaze - rekao je Adam.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški...

Mina Vrbaški je bila vidno iznervirana zbog ove rasprave, pa je pokušala da odgurne Golubovićevu i otera je na svoju poziciju i tom prilikom nasrnula na nju, dok ju je Jelena polila kafom. Obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo eventualni fizički kontakt.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Jelena u sukobu...

Đogani je ostao pri svom stavu da ne želi da se pomeri, a Jelena je uplakana odlučila da odustane od igre, a umesto nje je učestvovao je David Dragojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

05.12.2018 13:26

Polivanje kafom moze da bude opasno jer izaziva opekotine.