Bivša zadrugarka otkriva tajnu aferu: Toma je je*ao Lunu u štali!

Zadruga

04.12.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić i Luna Đogani poznaju se iz prve sezone rijalitija "Zadruga", gde se nisu preterano družili jer je ona bila posvećena tadašnjem dečku i rijaliti-učesniku Slobodanu Radanoviću, dok je on bio u vezi sa Minom Vrbaški.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani...

Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Panić i Đoganijeva zbližili su se pred početak druge sezone najgledanijeg rijalitija, a bivša učesnica Nevena Arsić tvrdi da je njihov odnos prerastao iz prijateljskog u seksualni.

Naime, Arsićeva tvrdi da su se Luna i Toma videli pre početka "Zadruge 2", a hemija je bila toliko jaka da su već nakon nekoliko dana u Imaginarijumu imali seks.

Panić mi se poverio i rekao: "Nemoj da pričaš nikome jer Luna želi da se opere od svega što je uradila u prvoj sezoni. Mi smo se zbližili, ali to niko ne zna", rekla je Arsićeva

- Toma i Luna su se sreli na pregledima koje su imali svi zadrugari, kao i u karantinu. Primetila sam neke osmehe i prisnost, ali sam mislila da su oni bliski jer se poznaju iz prve sezone, pa na taj način daju jedno drugom podršku. Ipak, kada smo ušli u rijaliti, primetila sam da tu ima nečeg što prevazilazi prijateljski odnos - započela je priču Arsićeva i nastavila:

Nevena: Provalila sam da imaju tajne signale, a onda sam saznala da se sastaju na mestu gde se ne snima

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić...

- Provalila sam da imaju neke tajne signale i da ponekad pričaju u šiframa, ali su oboje tvrdili da ničega nema među njima. Nakon nekoliko dana u rijalitiju, sedela sam nasamo sa Tomom i pitala ga konkretno šta se dešava sa Lunom, ali sam prekrila bubicu, da bi mogao da mi ispriča. Rekao da je osetio hemiju s njene strane kada su se videli pre početka rijalitija i priznao mi da je ona njegova tiha patnja još iz prethodne sezone "Zadruge". Onda mi se poverio i rekao: "Nemoj da pričaš molim te nikome jer Luna želi da se opere od svega što je uradila u prvoj sezoni. Mi smo se zbližili, ali to niko ne zna. Ona meni da znak da je krenula u štalu, pa ja dođem 15 minuta posle nje i tamo smo opušteni jer se sklonimo na mesto gde se ne snima." Potom mi je objasnio da Luna to krije po svaku cenu jer bi je nacija urnisala kada bi se saznalo da je samo nekoliko dana od početka rijalitija imala seks s njim, tako da je on to poštovao.

RepublikaFoto: www.youtube/Zadruga Official
U rijalitiju se svađaju...

Podsećamo, Panić je nakon mesec dana provedenih u rijalitiju naprasno počeo da govori kako gaji osećanja prema Luni, te je za crnim stolom u Beloj kući priznao da je zaljubljen u nju. Nakon toga je pokušao da pridobije njenu pažnju naočigled svih poklanjajući joj čokoladice, čak joj je pisao i pisma. Luna ga je, bar pred zadrugarima, žustro odbila i ostala dosledna priči da još uvek pati za Slobom Radanovićem, te da joj veza u "Zadruzi" ne treba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mitar

04.12.2018 17:07

Jebo je u prirodnom staništu

Odgovori 43 4
Ana

04.12.2018 21:54

@Mitar - Zašto onda doziva Slobu 2 meseca? Da pomogne Tomi?

Odgovori 29 2
Boki

05.12.2018 20:50

@Ana - Zato što Lunjari treba 16 puta dnevno.

Odgovori 23 1
Dušan

04.12.2018 17:19

Luna zna tajnu kokošinjca, svinjca i štale. Tamo kamere ne snimaju.

Odgovori 44 4