Šokantno: Otkriveno s kim je Ljuba varala Karđorđa!

Autor:

Zadruga

04.12.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođeni brat Karađora Subotića i bivši dever Ljube Pantović - Srboljub Subotić, bez dlake na jeziku otkriva dugo čuvanu porodičnu tajnu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović u "Zadruzi 2"...

Naime, Srboljub je otrkio da je Ljuba, dok je bila u braku sa Karađorđem, bila u vezi sa jednim beogradskim policajcem i da je zbog toga izbegla zatvorsku kaznu.

- U braku Karađorđa i Ljube su bili kao Boni i Klajd. Ljuba je mog brata podsticala na izvršavanje krivčnih dela. Neretko je i sama učestvovala sa njim u raznim iznudama. Ipak, za razliku od Karađorđa, ona nikada nije završila iza rešetaka, iako je jednom bila privedena zbog krađe roleksa. Spasao ju je njen ljubavnk, inače policajac, a ona je vratila sat. Karađorđu je sve bilo sumnjivo, a nakon nekoliko dana od Ljubino privođenja uhvatio ju je na gomili sa dotičnim policajcem - počinje priču Srboljub, koji se nada da će njegov brat u rijalitiju "Zadruga" otkriti do sada nepoznate detalje njegovog braka sa Pantovićevom.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Srboljub Subotić...

- Ljuba je Karađorđa u braku samo iskorišćavala. Sve pare mu je uzimala i zbog njega je bila šampion u bodibildingu jer joj je on plaćao da putuje svuda po svetu na takmičenja. Ona je montrum od žene i nadam se da će Karađorđe ispričati šta mu je sve radila dok je živela sa njim. Moj brat još ništa nije otkrio o njenoj crnoj prošlosti - uverava Subotić i konstatuje da je siguran da će Ljuba navesti Karađorđa da fizički nasrne na nju.

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic
Ljuba Pantović na takmičenju...

- Ljubin cilj je da izbaci Karađorđa iz "Zadruge". Ona želi od njega da napravi nasilnika i zbog toga na sve načine želi da on nasrne na nju. Zato ga toliko provocira i vređa, a Karađorđe je, nažalost, na ivici da je udari - tvrdi Srba, koji ne može da sakrije da ga je Karađorđe razočarao ulaskom u Imaginarijum!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe i Ljuba...

- Nisam mogao da verujem kada sam video Karađorđa u drugoj sezoni "Zadruge". Sa njim sam bio po ceo dan, a on je do poslednjeg trenutka krio da ulazi u rijaliti. Nije imao razloga da tako postupi jer bih mu dao savet kako da se tamo ponaša - zaključio je Srboljub.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

04.12.2018 15:14

Ljuba švalerka.

Milica

04.12.2018 16:14

Švalerke su bludne i nemoralne žene.