Haos u najavi: Suzanin muž ulazi u "Zadrugu 2"!

Autor:

Zadruga

03.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Suzana Perović već danima je u žiži javnosti nakon što su kamere usnimile njen poljubac sa zadrugarom Mikijem Đuričićem, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, njen suprug Vlada Perović ući će na imanje u Šimanovcima!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goli Zivot TV HAPPY
Vlada Perović

Naime, nakon što je takmičarima u Beloj kući pušten snimak na kom se vidi kako pčelar iz Kupinova i Perovićeva razmenjuju nežnosti, nastao je haos, a Suzanin muž će napraviti pometnju čim bude kročio u Imaginarijum.

Vlado je godinama u skladnom braku sa Suzanom i boli ga što ga je prevarila s pčelarom

- Suzanu je Vlada podržao čim je prihvatila poziv da uđe u rijaliti. Dugo su pričali o tome pred kakvim će se izazovima naći pred kamerama, a Perovićka je mužu objasnila da će biti onakva kakva jeste i da ne postoji šansa da ga prevari. To je kratko trajalo, a kad je produkcija pustila snimak na kom se vidi kako se Miki i Suzana kriju od kamera kako bi se ljubili, Vlada je poludeo. Nije mogao da veruje šta njegova žena radi i šta je sebi dozvolila. U trenutku kad je snimak prikazan, Perovićkin suprug je bio kod kuće sa nekoliko prijatelja i gledao rijaliti. Nakon scena na kojima se Đuričić i Suzana ljube ostao je u šoku, a posle je doživeo nervni slom - otkriva naš sagovornik blizak estradnom menadžeru. Kako izvor dalje navodi, Vlada je odmah rekao da će sa produkcijom da pregovara oko svog ulaska u rijaliti kako bi sprečio da mu Miki preotme ženu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Suzana Perović i Miki Đuričić

- Vlada je doživeo nervni slom kad je video da mu se žena ljubi sa pčelarom, ali su ga prijatelji sa kojima je u tom momentu bio smirili. Rekli su mu da treba racionalno da razmišlja i da sačeka da vidi šta će se dalje događati, ali je on bio odlučan u svojoj nameri da uđe u "Zadrugu 2". Uspeli su da ga ubede da u medijima ne komentariše Mikija i da se pravi kao da ga nije dotaklo to što mu se žena u rijalitiju smuvala sa drugim muškarcem, ali je i dalje besan - priča naš izvor i dalje otkriva da se Vlada oseća loše i da je povređen.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Suzana Perović

- Vladu je sa Suzanom dugo u skladnom braku i već danima se ne oseća dobro zbog toga što ga je prevarila u rijalitiju. Rekao je svom prijatelju da će se svim silama boriti da uđe u rijaliti i da sve sa suprugom reši. Rekao je: "Suzani ću da očitam bukvicu čim uđem, a Miki će najebati. Ne znam samo čime sam zaslužio da mi ovo uradi, ovo je moj poraz". Vlada non-stop drugarima priča o tome kako će u rijalitiju da napravi haos jer je temperamentan isto koliko i Đuričić, pa će biti dobro ako ne dođe do krvoprolića - završava naš sagovornik.

U prilog našim saznanjima ide i činjenica da Perović za medije više ne komentariše dešavanja u Imaginarijumu, ali ni situaciju koja se dogodila između njegove supruge i Mikija.

- Trenutno sam na putu i više ne želim da komentarišem ništa vezano za rijaliti zasad. Uskoro će sve biti jasno - rekao je estradni menadžer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

03.12.2018 16:03

Haos u najavi. Samo ne volim sto se ne kaznjava nasilje.

Odgovori 10 0