Luna je uporedila sa Eleonorom, pa joj Andrijana poručila: Bila sam uz tebe kada si bila najomraženija osoba!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.12.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se u "Zadruzi 2" odigrala prava drama kada je posle nastupa bivšeg učesnika Slobodana Radanovića, Luna Đogani saznala da se njen bivši dečko dopada Eleonori Miljković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana Radonjić i Luna Đogani

Luna je tada verbalno napala Noru, te joj poručila da se pravi previše fina i da je neodoljivo podseća na bivšu cimerku Andrijanu Radonjić.

Andrijana nije ostala imuna na ove prozivke, pa je Đoganijevoj i njenim fanovima odgovorila putem svog Instagram profila.

- Priča o Matoroj, a svi vrlo dobro znamo o kome Matora priča non-stop na ovaj način. Tako da, Lunini fanovi izvolite. Pozdrav. Znači ne pljujem samo kažem da me je to iznenadilo sa njene strane jer sam bila okej sa njom pre rijalitija. Ne kapiram otkud sad ovo. To je sve - napisala je Radonjićeva.

Foto: printscreen/instagram.com/andrijana_official
Andrijana Radonjić

- Ja koliko sam ukapirala, ona je to rekla Matoroj, a Matora samo priča o meni takve stvari. Rekla sam, ogradila sam se, ako nije mislila na mene onda ništa. Stizale su mi mnoge poruke da tada Luna nije mislila na mene već na Kristinu. Nisam htela da komentarišem to, upalila sam lajv zbog Mace, pa su me ljudi pitali i za Lunu. To se dogodilo pre par dana, ali ja sam kulirala jer nisam mogla da se bakćem sa tim, da ne bude posle da ja preko nečije grbače želim da se promovišem - rekla je pevačica za Pink.rs.

Ona je navela i da nije tužna zbog Luninog komentara, ali da to od nje nije očekivala s obzirom na to da su bile u jako dobrim odnosima sve do blogerkinog ulaska u "Zadrugu 2".

- Nije me pogodilo, ni povredilo, da sam tužna ili bilo šta, samo nisam to očekivala od nje. Kada je bila najomraženija ličnost u Srbiji ja sam bila uz nju, išla sam na otvaranje na njenog butika. Opet kažem ako je mislila na mene, stojim iza svega što sam rekla, ako nije na mene mislila onda ništa - zaključila je Radonjićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

02.12.2018 17:02

Kada je Lunjara bila najomraženija ličnost u Srbiji Andrijana bila uz nju i tešila je u Zadruzi. Andrijana išla na otvaranje na njenog butika kao prijateljica.

Odgovori 14 0
Nenad

02.12.2018 17:18

Izgubi Luna prijateljicu.

Odgovori 10 0