EKSKLUZIVNO: Biljana Dragojević otvoreno o navodima da je David gej i čuvanju Aleksandrinog deteta za 1000 evra!

Autor:

Zadruga

01.12.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević,u iskrenom intervijuu za portal Republika.rs konačno otkriva šta zaista misli o vezi njenog sina sa Aleksandrom Subotić. Bez dlake na jeziku govorila je i o Ljubinim tvrdnjama da je David gej kao i o tome da ona uzima novac za čuvanje male Magdalene.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević...

Aleksandra i David nisu ni nalik onom paru koji je ušao u Zadrugu 2, a on je čak i fizički nasrnuo na nju. Kako komentarišete činjenicu da je postao nasilan? 

- Ja to ne opravdavam i nije mi prijatno, on nasilan nikada nije bio, jedino ako popije malo on ide sve ljubi, grli. Jako sam se iznenadila za to što je napravio. Mislim da je to što je on grublje nasrnuo na nju,  da je to bila kap koja je prelila čašu za ova tri meseca psihičkog maltertiranja. Ja to gledam tako, to je psihičko maltretiranje osobe to što ona stalno ide za njim, a on dečko ništa ne radi, samo se šali i zeza. Ne zna ona njega od juče, nije ušao tamo sa njom da bi uhvatio neku žensku, mora da se druži tamo su 24 sata zatvoreni. Meni je žao zbog svega oni su lep par ali ona mora da koriguje sebe. David može da trpi do određene granice ali je prsao, kada je nasrnuo  na nju valjda nije imao više načina. To je bilo jako veselo veče a ona ga je pretvorila u haos. Davida mi je najžalije, on je moje dete.

Da li smatrata da bi Aleksandra bila adekvatna snajka nakon ovakvih izliva ljubomore i kritikovanja vašeg sina?

- Ne znam šta bih rekla, pratim situaciju ako ovako nastavi i ne popravi svoje ponašanje oni onda ne mogu biti zajedno. Ona mora da poradi na tome ali vidim da neće. Ona je malo izgubila samopouzdanje jer tamo ima mnogo lepih i zgodnih devojaka. Ja mislim da je on što sto se tiče njihovog odnosa uradio sve, ali ona ne radi ništa. Svi joj govore da se sredi al ona tera svoje, dosta je tvrdoglava i stvari koje radi nisu dobre. Ja verujem da on nju voli i ona njega ali ovo što radi prelazi u bolesnu ljubomoru i bolesnu torturu, što nije za vezu dobro.Ona se malo ugojila sada, prestala je sebe da šminka, uvek bila doterana sada je po ceo dan u pidžami. Trebala bi da porazgovara sa psihologom da izađe iz depresije. 

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Ljubav na testu...

Kako gledate na ulazak Aleksandrinih roditelja, Ljube i Karađorđa u rijaliti i da li bi vi postali deo istog?

- Loše, nisu uopšte trebali da ulaze. Karađorđe nije trebao da se veri tamo. Ljuba je ušla u Zadrugu a komunikaciju sa Aleksandrom napolju nikakvu nema već dugo. Aleksandra je u pravu kada joj kaže samnom nećeš da komuniciraš napolju a kada uđem u rijaliti odmah hoćeš da se miriš. Aleksandra ne laže to jeste tako. Nikako ne bih postala deo rijalitija, pogotovo sada u ovoj panici da pravim cirkus od života. Ta vređanja Karađorđa i Ljube su zaista užasna, kako je Aleksandri kada to gleda. Verujem da joj nije lako i da je to njeno ponašanje sada verovatno posledica njenog odrastanja. 


Ljuba tvrdi da je David gej i da vi uzimate 1000 evra za čuvanje Aleksandrine ćerke. Da li su ovi navodi tačni i kako ih objašnjavate?

- To je strašno, Ljuba je patološki lažov. Ona je sve samo nije žena i majka. Ušla je sa namerom da Davida kao raskrinka i da njih posvađa i to oni znaju. Znali su i pre ulaska, jer su pretpostavili da će ona ući pošto ih je i napolju pokopavala preko društvenih mreža što može svako da vidi šta je ona radila rođenom detetu. Ona je ušla ciljano da njih razdvoji jer zna da im je odnos poljuljan od kada su unutra i to je njoj idealna prilika da se uvuče kako bi napravila veći razdor između njih. Ja verujem da će David nju da tuži kada izađe, ja skupljam sve članke i snimke šta je pričala. Mene je videla samo jednom u životu a tako priča, treba da je sramota čuvam joj unuče. Ja ne dobijam nikakvih 1000 evra ja finansiram sama sve što treba za Magdalenu od moje zarade što zaradim. To što priča za Davida treba da je sramota, njega znaju i u Novom Sadu i u Veterniku to da je on gej nema nikakvog smisla niti osnove.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Aleksandra su u sukobu sa Ljubom...

A ko finasira sve ono što je potrebno za Aleksandrinu ćerku, Magdalenu?

- Aleksandra i ja smo imale dogovor kada uđu da jedna svota novca stiže na račun da bih ja mogla da plaćam samo to što treba za Magdalenu, ja ne dobijam nikakvih 1000 evra, čak ni to što treba da plaćam nisam dobila. Jedan jedini evro i dinar uplaćen na račun nisam dobila, zato kažem da do sada ja sve finansiram. Ljuba da je neka normalna žena ona bi nekada nazvala, ne mora mene da zove uopšte može preko bilo koga da sazna za dete, ali nju dete ne interesuje, a ona za mene ne postoji. To je takva majka i baka katastrofa. 

Za kraj, šta mislite o odnosu vašeg sina sa Lunom Đogani, postoji li neki vid simpatije sa obe strane? 

- Ne to je čisto drugarski sa Davidove strane, a mislim da je i sa njene. Ona nije spremna za novu vezu pogotovo ne sa Davidom to je malo prenaduvana priča kao što je i sa Anom Korać.  David je i sam rekao da li ostao zajedno sa Aleksandrom unutra ili ne neće ništa uraditi sa nekom devojkom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milana

01.12.2018 14:22

Svaka majka brani svoga sina. Ali ne treba lagati.

Odgovori 11 2