(VIDEO) Zerina raskinula sa Banetom, pa priznala da gaji simpatije prema Ervinu!

Autor:

Zadruga

27.11.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak je nakon jučerašnjeg izbegavanja devojke Zerine Hećo rešio da danas porazgovara sa njom!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak i Zerina Hećo

Njih dvoje su u pabu pričali o budućnosti njihove veze, pa je na kraju Zerina došla do zaključka da je najbolje da ne nastave vezu u rijalitiju, već da imaju normalan prijateljski odnos. 

- Ja trpim tebe već tri meseca, da se ispravim dva meseca. Ja trpim, evo. Ne razumem šta pokušavaš da postigneš ovim razgovorom - rekla je Zerina.

- Ja sam se sinoć pitao zašto nisi ceo dan došla. Zanima me, kako to. Ja sam sebi postavljam milion pitanja. Ja iz svoje kože ne mogu da izađem. Ja sam sebi dajem odgovore, najgore misli mi idu kroz glavu. Sve mislim ona će sad sa nekim drugima da ima nešto - govorio je Bane.

- Koji je ovo put da mi pričamo i da ti priznaješ krivicu. Ja nema više snage. Kako ne vidiš da sam ja živnula, zašto si počeo da lažeš, vidiš li ti da postajemo distancirani polako. Ništa promenio nisi. Ja hoću sa tobom načisto. Ti si besan na mene, ne možeš mi to raditi i posle da me grliš. Nemam potrebu da te ljubim, grlim. Žao mi je da te vidim da ti je loše. Ti si od sebe napravio čudovište prema meni - nastavila je da priča Hećo.

- Okej, ja poštujem to. Ali i dalje mislim da bi trebalo da uradimo nešto. Posle svega što se desilo, ja mislim da nije trenutak da ti meni ovo kažeš - rekao je Bane njoj.

- Ne možeš mi pričati, onaj dan mi kažeš da je sve zbog rijaltiija, pa meni je to isto. Živim ovde, kao i napolju. Neću da se foliram. Ili si me lagao napolju pa je sam ovde videla kakav si, ili je kontra - rekla je Zerina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo i Bane Čolak

- Na kraju Bane je potencirao na tome da mu Zerina prizna da li ona oseća neke emocije prema Ervinu Mujakoviću, ona je skupila hrabrosti i rekla mu da joj on prija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ana

27.11.2018 15:31

Marko Miljković bio u pravu da se Bane ne svidja Zerini. Evo sada Ervin joj se svideo za nekoliko dana.

Odgovori 22 0
Evelyn Krimova

28.11.2018 09:14

Kome moze uopste da se svidja Bane?

Odgovori 14 0
bane

28.11.2018 09:57

A kome može da se svidi ovakva Aždaja Zerina?

Odgovori 10 0
duki

28.11.2018 10:19

Ervin odbio Zerinu. Jadna ona. U koga će sada da se zaljubi?

Odgovori 10 0