Porno zadrugarka: Maja oralno zadovoljila poznatog biznismena!

Autor:

Zadruga

27.11.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 2" Maja Marinković stalno je na meti zadrugara koji tvrde da nije nimalo moralna, kao što se javnosti predstavlja.

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official
Seksi Maja...

Rijaliti magazin došao je u posed eksplicitnog sadržaja, na kojem se jasno vidi da Marinkovićeva oralno zadovoljavala muškarca i da je dozvolila da joj svrši po licu.

Kako saznajemo, fotografija je nastala tokom seksualnog odnosa koji je imala sa jednim poznatim beogradskim biznismenom (identitet poznat redakciji) koji je taj "čin ljubavi" zabeležio telefonom.

Maja i biznismen su bili u vezi nekoliko meseci, u pitanju je bila tajna veza, pošto je on oženjen

- Maja i biznismen su bili u vezi nekoliko meseci, u pitanju je bila tajna veza, pošto je on oženjen. Gotovo svaki seksualni čin su zabeležili telefonom, a sav sadržaj je bio kod njega. Međutim, kao i većina muškaraca, tako se i on pohvalio drugovima fotografijama koje je zabeležio, a koje su oni prosleđivali dalje. Većina je bila šokirana činjenicom da mu je ona dozvoljavala da je slika u tim pozama - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
U Zadruzi glumi moral...

- On je tvrdio drugovima da joj je posle svakog seksa ostavljao 200 evra da kupi sebi nešto, a to je, kako je i sam tvrdio, ujedno bila garancija da neće pričati nikome o njihovoj aferi koja bi mogla da ga košta braka - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Maja i biznismen okončali su vezu neposredno pred njen ulazak u "Zadrugu", a prema tvrdnjama upućenih, glavni razlog je bio taj što se on uplašio da ga ona ne spomene u rijalitiju. Maju je ova odluka biznismena jako pogodila, čak mu je zapretila da će se njime pozabaviti čim izađe iz rtijalitija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ana

27.11.2018 15:02

Da li je ovo moguće da postoje takve devojke?

Odgovori 18 1
Evelyn Krimova

28.11.2018 09:17

@Ana - Naravno, puna ih je Zadruga

Odgovori 11 0
Ultras

28.11.2018 14:22

Ovo za navijace je provereno tacno. Znam iz iskustva, mala je dobra - k'o dobar dan

Tata

02.01.2019 11:07

Je l moze neko da postavi link do tih slika?