EKSKLUZIVNO: Stanija i Vlada ulaze u "Zadrugu 2"!

Autor:

Zadruga

27.11.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević spremni su da uđu u rijaliti-program "Zadruga" nekoliko dana pre Nove godine. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, poznati igrači su već potpisali ugovore i sigurni su da će svojim ulaskom mnogima pomrsiti konce, kao i da će ponovo zaintrigirati javnost svojim odnosom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović

- Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević su spremni da zapale Imaginarijum. Dogovor je postignut i oni bi trebalo da budu iznenađenje produkcije za Novu godinu - počinje priču izvor blizak produkciji i dodaje da oboje imaju jak motiv za ulazak.

- Vladimir želi da popravi imidž nakon što je nasrnuo na Aleksandru Subotić i produkcija je rešila da mu pruži još jednu šansu. Stanija je dobro sagledala situaciju nakon iznenadnog izlaska iz "Zadruge" i mnogima će pomrsiti konce jer iz sveg srca želi da opet pobedi u rijalitiju. Sa Vladimirom je prekinula svaki kontakt, tako da je rijaliti-veza sada neće sputavati na putu ka pobedi - uverava izvor i konstatuje da će ulaskom ovog poznatog dvojca mnogi u "Zadruzi" pasti u drugi plan.

Vladimir želi da popravi imidž nakon što je nasrnuo na Aleksandru i produkcija je rešila da mu pruži još jednu šansu

- Oni su već osmislili taktike. Vlada planira da se približi Luni čim uđe, a Stanija će da raskrinka mnoge odnose u Beloj kući i, naravno, da šarmira nekog od takmičara, ali tek toliko da zagolica maštu. Ne pada joj na pamet da ulazi u vezu. Takođe, planira da ispriča zbog čega je Vladimira otkačila po izlasku iz rijalitija - zaključuje izvor.

Stupili smo u kontakt sa Stanijinom menadžerkom i PR Tamarom Radoman, koja je za Rijaliti potvrdila da postoji velika šansa da se starleta vrati u Imaginarijum.

- Još uvek se ništa ne zna. Ona se i dalje oporavlja od operacije, a možda je očekuje još jedna intervencija u decembru. Nije isključeno da će ući opet u "Zadrugu", ali ništa ne mogu još uvek da vam potvrdim.

Kontaktirali smo i sa Vladimirom Tomovićem, koji nije želeo da odaje informacije, te je kratko rekao:

- Ne mogu to da komentarišem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neda

28.11.2018 04:09

Pravda za Vladimira.