(FOTO) Gagi uputio otvoreno pismo Slobi: Njegove reči će slomiti Radanovića!

Autor:

Zadruga

26.11.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović izjavio je da se ne oseća krivim za nervni slom koji je Luna imala u utorak uveče u "Zadruzi" nakon žurke na kojoj je on gostovao, a sada se ovim povodom oglasio Gagi Đogani kome su zasmetale Slobine reči.

RepublikaFoto: e-stock, youtube.com/zadruga official
Kao stranci...

Sloba i Luna su se prilikom susreta u rijalitiju samo rukovali, a pevač je juče gostujući u emisiji "Premijera Vikend Specijal" izjavio da smatra da se na žurki poneo profesionalno, te da je Luna bila ta koja se ponašala nadmeno.

Blogerkin otac, denser Gagi Đogani, nakon toga uputio je javnu poruku Radanoviću.

- Poručio bih Slobi da se okrene svom životu i da se Luni ne obraća ni u kakvom kontekstu više. Molio bih ga da je razume i ostavi na miru. Ovo nisam očekivao. Mislio sam da će da pričaju kao ljudi, da će da se rukuju i odgovore na sva pitanja koja se pojavljuju u medijima. Ako već nije ispao šmeker da se pozdravi s Lunom, poljubi je i popriča s njom kao što je to uradio sa svim učesnicima, onda ne treba da komentariše ništa u vezi nje - poručio je Đogani uz komentar "Dosta je"

Foto: instagram.com/gagidjogani
Gagi opasno zamerio Radanoviću...

Na njegovu objavu nadovezao se i Baki B3.

- Pa zato što je indijanac i balvan otesani... Da ste na vreme povukli Lunu iz te španske serije, ne bi oni imali priču koju su imali i koju su iskoristili, poput balvana i ostale - napisao je on

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Nije mogao da ostane imun... Baki B3

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Goran

26.11.2018 13:50

Gagi je nepismen. Kako može nepismen čovek da napiše pismo?

Odgovori 31 4
Sonja

26.11.2018 13:50

Sloba je pokazao da nema ni "k" od karaktera, a uzput ni mnogo pameti. Valjda to ide jedno uz drugo. Podrska Luni, njenom veliko srcu i njenoj iskrenosti.

Odgovori 9 30
Dragan

26.11.2018 14:12

Gagi i Anabela prvo da napišu otvoreno opširno pismo svojoj ćerki Luni. Ona je sve zakuvala i zaplela. Da ostave tudju decu na miru.

Odgovori 32 4
Mira

26.11.2018 21:08

Sto Sloba ne prica o svojoj bivsoj zeni i Andriji ?Svalerisala se sa Andrijom jos dok Sloba nije usao u Zadrugu.Obogatili se na Lunin racun.Stici ce ih kazna kad tad.

Odgovori 8 12