Gagi opleo po Marijani Zonjić: Ona blamira sebe i svoje roditelje!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.11.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu 2", nakratko su ušle Anabela Atijas i Nina Đogani, majka i sestra aktuelne učesnice Lune Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Gagi Đogani

Ovaj susret bio je jedan od najemotivnijih trenutaka od početka druge sezone ovog rijalitija, što je otac Lune i Nine ovako prokomentarisao:

- Da, to je bilo jako lepo, Luni je bilo potrebno da vidi mamu, a još sam srećniji što je Nina videla sestru. Mislim da bi svakom zadrugaru, kada bi se desilo ono što se Luni desilo, bilo potrebno da se vidi sa najbližima, da im bude lakše - rekao je Gagi.

Anabela je tokom svog gostovanja, a pre ulaska na luksuzno imanje, žestoko osudila bivšeg dečka svoje ćerke, Slobu Radanovića, ali Đogani nije želeo ništa da kaže na tu temu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Anabela Atijas

- Ne bih da komentarišem ništa vezano za Slobu ni za komentare moje bivše žene - naveo je kratko denser.

Lunin otac dao je svoje viđenje situacije između svog sesrića, Adama Đoganija i njegove, sada već bivše devojke, Marijane Zonjić, koja je iz dana u dan sve neizvesnija.

- Meni je žao Adama mnogo, ali naša porodica nije toliko potresena jer mi znamo Marijanu. Ja nju znam i privatno, ali ne bih te detalje da iznosim u javnosti. Ok, sve je to rijaliti. Adam je mlad pa neka se malo kali tamo, neka mu to bude zanimacija. Da se nešto dešava u rijalitiju i sa Adamom. Može da se igra sa njom, ili ona sa njim da se igra, nebitno je skroz, ništa nas ne pagađa. Ne nerviramo se po pitanju Adama i Marijane. Ona je sebe pokazala i pokazuje sebe onakvom kakva je. Narod sve vidi. To što radi, treba njeni roditelji da se stide. Ona je takva kakva jeste i nju ne može da promeni ništa. A, Adam je mlad i naivan, nama nije teško, ja se smejem kada ih gledam. Mi smo ga zato i poslali u rijaliti, da se nauči pameti, njega je život mazio, nema iskustva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Adam Đogani i Marijana Zonjić

- Ali da je zaljubljen u nju, zaljubljen je. Očigledno da Marijana ne igra igru, ona je stvarno takva. Nije da se ona zalepila za Đoganija, ona je takva stvarno, pokazaće vreme pa će još više da se blamira, da blamira i sebe i svoje roditelje. Ja sam njemu rekao kakva je Marijana, ali nisam znao da će on da se zakači baš za nju. Rekao sam da je poznajem, bili smo na jednom nastupu - rekao je Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

23.11.2018 15:39

Ja ne verujem da je sve ovo Gagi izgovorio.

Odgovori 17 0
maja

24.11.2018 09:06

A Gagi blamira sve Djogaje.

Bilja

24.11.2018 21:49

Sedi Gagi. Ili idi čekaj kod kolima.