(VIDEO) Luna se leči najnovijom metodom na Balkanu: Evo kako psihijatar Đoganijevoj briše traume!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.11.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas odlučila je da napokon progovori, a tim povodom sinoć je gostovala u studiju rijaliti programa "Zadruga 2" kod voditelja Ognjena Nestorovića, gde je komentarisala učešće svoje ćerke Lune Đogani i sve ono što se dešavalo ove nedelje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Nakon što je dala svoj sud o žurku koja je bila u utorak veče na kojoj su pevali pevačice Dara Bubamara i Rialda, kao i pevač i bivši dečko njene ćerke Slobodan Radanović, Anabela je govorila i o pomoći koju je Luna potražila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas

- Luna je potražila pomoć stručnjaka i ona je zahvaljujući produkciji dobila da ima svog psihoterapeuta na svakih sedam dana. Čovek kod kog ide je neko ko je stručan u svom poslu, doveo je na Balkan novu metodu, to je terapija putem pomeranja očnih jabučica koja se dobro pokazala, briše traume... Ona je na početku radila te vežbe, ali je stigla samo do određenog stepena - rekla je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

23.11.2018 15:51

Briše joj mozak i oštećuje vid, pa Luna mora da nosi naočari za korekciju vida.

Odgovori 14 0