Marko Miljković pijan priznao: Je*ao sam Lunu!

Autor:

Zadruga

22.11.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da je Luna Đogani imala odnose sa Markom Miljkovićem često se pojavljuju i kao priče među zadrugarima. Jednom prilikom je i Bora Santana pričao o tome, zbog čega je Luna fizički nasrnula na njega i doživela nervni slom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Obelodanio svima... Marko Miljković

Međutim, sada je lično Marko Miljković to priznao Tomi Paniću i otkrio da je imao se*s sa Đoganijevom:

- Ko je*e Lunu, gledaj bre kakva je? - Počeo je Marko koji je očigledno bio pod uticajem alkohola, što je Tomi zasmetalo:

- Ej bre, nemoj tako da pričaš! - pokuša je da ga zaustavi Panić.

A Marko je tada rekao nešto što je sve ostavilo u šoku:

- Ma, dobro, u principu i jesam - rekao je Miljković koji je time, po svemu sudeći sve priznao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Opet će doživeti nervni slom... Luna Đogani

A kada je Bora spekulisao da su Đoganijeva i Miljković imali seks on je istakao da se to desilo pre ulaska u "Zadrugu 2". 

A i ostali ukućani su primetili da između njih sevaju varnice i da postoje obostrane simpatije, međutim oni su tvrdili da su samo prijatelji.

Ipak, nakon što se blogerka posvađala sa Draganom Mitar koja je takođe bila bliska sa Markom, Miljković je rešio da sa obe prekine komunikaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dilajla

22.11.2018 14:50

Kakavnaslov.Gluposti.Niti jeLunabilaintimna sa Markom. Oni su samorijaliti igrači i ništa više. Marko je bio jpijan, besan je naLunu jer ga otkačila. Drugo. Nikada ništa niije bilo izmedju njih, niti će biti.On nije lLunin tim muškarca,ali drugar rijaliti može biti, Ovo nema veze sa istinom. Ne blaite devojku nepotrebno i ne izvlačite rečibilo koga iz konteksa. Čista laž

Odgovori 9 24
Dolores

22.11.2018 17:09

Naravno da je, on je to davno rekao još dok su bili vani. Ona ga je zamolila da to nikad ne kaže, e sad posto se napio on je priznao.

Odgovori 17 5
Mika

22.11.2018 19:41

Znamo mi to odavno. Samo smo čekali da priznate.

Odgovori 11 3
Jelena

19.01.2019 06:47

Totalno je izvuceno iz konteksta, Marko nije rekao da je j*bao Lunu, vec je kad mu je Toma rekao 'nemoj to da pricas' odgovorio 'u principu jesam' misleci da je vec pricao/izgovorio recenicu 'ko j*be Lunu', kapirate?