Sloba objavio snimak s Lunom, pa ga izbrisao!

Autor:

Zadruga

22.11.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se ponašao potpuno indiferentno prema Luni kada je pre dve večeri gostovao u "Zadruzi 2", Sloba Radanović danas je pokazao da uopšte nije tako.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba ljut na Lunu...

Naime, on je objavio video u kom se vidi kako on prilazi Luni da joj se javi i svi njegovi pratioci na društvenoj mreži instagram su bili iznenađeni.

Međutim, Sloba je video objavio kako bi dokazao da je Luna slagala svoje cimere kada im je, nakon svega, ispričala da je ona prva prišla njemu kako bi mu se javila. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ispričala svima da je ona prva prišla Slobi... Luna Đogani

Đoganijeva je pred svim zadrugarima u toku emisije ispričala kako je ona prva prišla da ga pozdravi, ali da je izbegla njegov pokušaj da je zagrli, pa mu je iz poštovanja pružila samo ruku.

Izrevoltiran njenim komentarom, Radanović je imao potrebu da na društvoj mreži Instagram objavi i snimak na kom se moglo primetiti kako je on njoj prišao da se pozdravi s njom, gde je emotikonima naveo svoje pratioce da na različite načine protumače ovaj njegov postupak.

Foto: instagram.com/sampanjactatica/printscreen
Objavio pa skinuo snimak... Sloba Radanović

Pevač je nakon izvesnog vremena uklonio snimak sa svog profila, a razlozi za to još nisu poznati.

Šta je Sloba time želeo da joj poruči, da li mu je Lunin postupak ostao nejasan ili je njihov pozdrav privukao toliko veliku pažnju javnosti, preostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

22.11.2018 18:35

Hoće kaki, neće kaki... Izjasni se čovječe više... Ne zna se tko je gori, ti ili ona sa kontradiktornim izjavama.

Odgovori 12 0
Mika

22.11.2018 19:44

Švalerka Lun Đo je pred svim zadrugarima u toku emisije ispričala kako je ona prva prišla da ga pozdravi, ali da je izbegla njegov pokušaj da je zagrli, pa mu je iz poštovanja pružila samo ruku. A posle je plakala i pitala se zašto je on nije zagrlio.

Odgovori 10 0