Psiholog upozorava: Lunino stanje u Zadruzi je alarmantno!

Autor:

Zadruga

21.11.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani je u ozbiljnom nervnom rastrojstvu zbog čega bi mogla u potpunosti psihički da propadne, a na to ukazuju i stručnjaci.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Van sebe... Luna Đogani

Naime, nakon sinoćnjeg ulaska Slobodana Radanovića u rijaliti "Zadrugu 2", Đoganijeva je imala nervni slom i niko nije uspevao da je smiri. Ona je dozivala Radanovića i u pabu se bukvalno valjala od duševne boli:

- Slobo! Moja najveća bol u životu si ti! Zašto si me iskoristio? Slobo, Slobo, Slobo, Slobice! Ljubavi moja, vrati mi se, vrati se, Slobo. Ne, neću bez tebe da živim. Ne mogu, foliram se da mi je dobro. Nije, nisam dobro! Fali mi moja ljubav, moj jedini muškarac koji me voleo i čuvao kao princezu. Nisam uspela da se saberem, nisam. Pukla sam - vrištala je Luna koju ni Adam Đogani, ni Savo Perović nisu uspeli da smire.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Posle susreta sa njim, doživela nervni slom... Luna i Sloba

Ovo njeno stanje prokometarisala je psiholog Lidija Grujić koja je ukazala na mogućnost da se Đoganijeva nikada više ne povrati zbog svega što je proživela u prvoj sezoni, ali zbog svega što sada doživljava u ovoj drugoj "Zadruzi":

Foto: youtube.com/Zadruga Official
U nervnom rastrojstvu...

- Luna proživljava Slobino odbijanje, što u njoj izaziva ogromnu patnju. Ljubavno odbijanje, bol, tuga, osećaj manje vrednosti mogu je lako navesti da protumači da njen život nije vredan. Da ona ne vredi, ključni je razlog da pomisli na suicid. Sada joj je potrebna podrška najbližih. Razgovor sa Slobom doveo bi do rasvetljavanja njihovog odnosa. Tu bi se u njenom umu stvari postavile na mesto. Voleti nedostupnog muškarca znači braniti sebi ljubav. Pošto znamo detalje iz Luninog odrastanja, lako uviđamo vezu koja je podsvesno navodi na pogrešno biranje partnera. Luna nije u toj meri mentalno jaka, te se drži svojih 'priča' u koje želi da veruje, jer takve priče mnogo manje bole - istakla je Grujićeva.

- Razgovori sa stručnom osobom bi je naveli da svoju sliku sagleda šire. Osnažili bi je. Međutim, gledajući kolika je njena patnja, mislim da bi tek to otvorilo njenu Pandorinu kutiju. Lunin odnos sa Slobom najverovatnije preslikava njen odnos sa nekim članom porodice ili bivšim partnerom. Dakle, patnja usled odbijanja, već doživljena, u njoj postoji odavno! Naravno da vraćanje u 'Zadrugu' u Luni izaziva da ponovo proživljava svoje trenutke sa Slobom, i lepe i ružne. 'Zadruga' je mesto koje je potpuno pogubno za nju u ovoj životnoj fazi. Ovaj incident je bio očekivan - zaključila je psiholog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

21.11.2018 22:20

Švalerka Luna je grešna jer je rasturila brak Kije i Slobe. Ona je navikla da otima tudje muškarce. Bludnica, razvratnica i otimačica muškaraca.

Odgovori 20 0
Dejan

21.11.2018 22:27

Lunini roditelji su bezobzirni. Poslali je u Zadrugu da zaradjuje pare za njih. A oni uzivaju, troše pare i provode se. Nije ih briga za njeno psihičko i fizičko zdravlje.

Odgovori 21 0
Srbin

21.11.2018 23:17

Psiholog Grujiceva, neka pod hitno menja zanimanje, Luna je sve isfolirala !!!

Odgovori 17 0