Ogromne si*e: Zadrugarka skinula majicu i šokirala sve!

Autor:

Zadruga

21.11.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini zadrugari izgleda su zaboravili da su okruženi ogromnim brojem kamera, a posebno su prestali da budu svesni onih u garderoberu.

Foto: instagram.com/zadruga.rtvpink
Zerina zaboravila na kamere...

Zbog toga su pojedine zadrugarke pokazale i više nego što bi htele. Naime, svoje gole grudi najpre je pokazala Aleksandra Subotić, a sada i Zerina Hećo.

Hećeova je u jednom trenutku stala ispred kamera i skinula majcu, a onda su se ukazale njene ogromne grudi.

Svi oni koji su u tom trenutku pratili "Zadrugu 2" mogli su da vide čime Zerina raspolaže, a bez čega je sada ostao Bane Čolak. Međutim, neki su Hećeovoj zamerili i to što je grudi pokazala na veliki pravoslavni praznik Svetog Arhanđela Gavrila koji pojedini zadrugari slave, zbog čega je mnogo hrane stiglo u imaginarijum.

RepublikaFoto: instagram.com/zadruga.rtvpink

Grudi na izvol'te...

Hrana i piće povodom Aranđelovdana stigli su u velelepni grad u Šimanovcima za Marijanu Zonjić, Višnju Petrović, Mariju i Miljanu Kulić, Jelenu Golubović i Sava Perovića, pa je Zerina verovatno bila uverena da su sve oči uprte u njih i da ne mora da pazi prilikom presvlačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Terza

21.11.2018 22:29

Nije nju briga.