(VIDEO) On je moja najveća bol: Luna doživela nervni slom nakon Slobinog izlaska, urlala i dozivala njegovo ime!

Autor:

Zadruga

21.11.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je doživela nervni slom nakon što je Sloba Radanović izašao iz rijalitija, s obzirom da joj je na kraju nastupa samo pružio ruku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Totalno uništena...

Blogerka je sve vreme pokušavala da ostane ravnodušna na svog bivšeg dečka, ali je on nije ni primećivao, što je kod Lune izazvalo suze i histeriju. U jednom trenutku Đoganijevu je čak tešio i Lepi Mića.

Na samom kraju žurke, Sloba je prišao Luni i pružio joj ruku, a ona je samo kratko rekla: "Ćao."

Posle toga ju je u pabu tešio Sava Perović, dok je ona lila suze i vikala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Savo i Adam uz Lunu...

- Je l' ono bio pozdrav, je l' sam to zaslužila, kakvo je ono ponašanje, ja sam želela da budem sa njim ceo život, on je bio moja sreća, moja ljubav! Ljubavice moja, je l' to način, namerno je došao ovde da ja poludim. On je odradio svoj posao, dobio je marketing, ja se ovde raspadam. On je ljubav moj života, on Sloba. Njega boli ku.ac za mene, on ima drugu devojku, on je moj život. Posle svega i sad bih mu dala sve, srce bi mu dala. Život bi mu dala ako mu bude trebao- pričala je Luna i dodala:

-Moja najveća bol je Sloba Radanović. Nisam uspela da se saberem, nisam. Pukla sam. Jeste li svi zadovoljni? Ništa mi nije pevao, dali sam zaslužila jednu pesmu, samo jednu pesmu. Zar samo jednu pesmu, ljubavice moja, za mene. Neka pričaju šta hoće ja te volim, gade, ti si moj. Toliko sam želela da te zagrlim, ljubavi moja. Moj jedini muškarcu. Video si mi suze, sad se sladi tamo- jedva je izgovarala Luna dok su je Savo i Adam držali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

21.11.2018 11:31

Kada je Sloba bio u Zadruzi švalerka Luna se ponašala kao da ne postoji. Kada je otišao doživela nervni slom. Ne razumem je. Ali švalerke su takve.

Odgovori 26 3
Evelyn Krimova

22.11.2018 15:45

Drala se i vristala za sve pare koje ce dobiti! Tako je mama savetovala. Jedino ima jedan problem, devojka je tako prazna i netalentovana da je cak i ovo bila vise nego amaterska gluma. Koliko para, toliko krestanja !

Odgovori 11 1
maja

24.11.2018 09:57

Sloba zeleo da se oprosti zagrljajem a ona odbila. Posle place kako je zelela da ga zagrli. Glumi i laze. Osveta prljava.