(VIDEO) Moskva puca po šavovima: Urlala na sav glas, pretila batinama!

Autor:

Zadruga

20.11.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Moskva nedavno je saznala za verenicu Lazara Jeremića, pa je njihova veza u "Zadruzi 2" od tog trenutka na veoma tankom ledu. Iako je on pokušavao da joj objasni da to nije istina, Moskva je ipak stavila tačku na njihov strastveni odnos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Napala Lazara...

S druge strane, još veći haos nastao je pošto je Bora Santana priznao da mu se Nataša sviđa. Lazar je dugo ljubomorisao zbog njega, a sada je očigledno dobio i povod da nastavi. Tako je, čim se otvorio kiosk brze hrane, i nastao pakao u Imaginarijumu između bivših ljubavnika.

-Lepi, daj mi za pljeskavicu, gladna sam, majmune- umiljavala mu se ona ne bi li joj pozajmio novac za hranu, ali on nije poklekao.

-Kakvo si ti smeće! Samo što to ne izleze go*na iz usta! Nemoj da si mi se obratio. Ne razgovaramo više. Znaš kako bih te istukla da smo napolju- vikala je ona na njega.

-Folirantu mali. Idi kod Bore i traži. Imam da dam kome hoću. Kad nisi umela da ceniš... Istina boli- bio je oštar on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading