Zonjićkin bivši dečko ulazi u "Zadrugu": Marijana naskače na svaki ku*ac!

Autor: G. D.

Zadruga

20.11.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario Ivanović, bivši dečko zadrugarke Marijane Zonjić, uskoro postaje ravnopravni takmičar u rijalitiju "Zadruga". Kako saznajemo, Ivanović je odlučio da pomrsi konce svojoj bivšoj devojci i njenom aktuelnom ljubavniku Adamu Đoganiju.

 Za Rijaliti Dario je otkrio sve pikanterije iz odnosa sa Marijanom, te priznao da ne može da gleda pevačicu sa kojom je bio u vezi neko vreme, pre njenog ulaska u rijaliti, kako se bruka i sramoti pred milionskim auditorijumom.

Dario: Njoj zasvetle oči kada vidi evre. Ona je zlo koje ide od muškarca do muškarca i iskorišćava sve što može

 

- Marijana je opasnica koja je seljački namazana i perfidna. Ona je jedno malo zlo koje ide od muškarca do muškarca i iskorišćava sve što se iskoristiti može. Ona ne bira da li je mlad ili star, nije gadljiva ni na šta. Ja sam joj pružio sve, ali njoj ni to nije bilo dosta. Gramzivica je htela još. Varala me je na nastupima, prihvatala svačija nabacivanja. Njoj zasvetle oči kada vidi evre. Tu su srušene sve barijere ka njoj i svako može da je ima. Klela mi se u ljubav dok je spavala sa drugim. Bio sam slep na njene prevare jer sam je voleo - kaže mladi Ivanović i najavljuje da će napraviti haos kada bude ušao u Imaginarijum.

RepublikaFoto: e.stock/B.STEVANOVIĆ
Marijana Zonjić

- Marijana će da se sruši kada me bude videla, jer je ona svesna kakve stvari znam o njoj i zna da sam spreman sve da otkrijem. Onaj ženstveni Adam nema pojma sa kakvim se zlom uhvatio ukoštac, nije svestan da mu se Marijana smeje sve vreme. Kaže mu da je zaljubljena, a u sebi misli kako da ga zaje*e na sledećem koraku.

Mene je prevarila sa Banetom Čolakom, osramotila me kako niko nije. Nastupali su zajedno i ona mu je uskočila u krevet, sve je to istina. I njemu ću da naplatim jer je od mene napravio budalu najveću na svetu. Sve što pričam imam dokumentovano i sve će da izađe u javnost kada ja budem ušao u "Zadrugu" - završava Dario za Rijaliti.

Marijanin bivši pošteno se naoštrio i spreman je da zaigra igru kakvu može da odigra samo dečko koga je prevarila devojka na najgrozniji način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

20.11.2018 16:52

Da li je moguće ovo što ovaj bivši priča? Možda i jeste. Videćemp.

Odgovori 10 1