(VIDEO) Ana Korać krizira, treba joj se*s: Ovde su svi nesigurni pod hitno mi uvedite nekoga!

Autor:

Zadruga

19.11.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać pravila je probleme indirektno Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću, mada kako kažu ukićani, ništa pogrešno nije uradila, bila je isprozivana. Sada je otišla do Rajskog drveta i požalila mu se kakve probleme ima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Požalila se drvcetu...

- Osećam se kao ružno pače. Ovde neće niko da se druži sa lepim devojkama, imaju problem i nesigurni su u sebe. Ako sam sigurna u svoju ljubav, zašto se ne bih družila?! Nešto mi ne miriše tu. Pričam o svim zauzetim muškarcima u kući, kao da imaju strah, nije mi razumljivo to uopšte. Nemam ni sa kim da se družim. Pod hitno uvedi nekog muškarca da mi se sviđa ili jare. Muškarac da bude visok, krupan, lep osmeh, lep nosić, pa da bude kao ja, samo da bude muškarac. Da bude sladak, da lepo izgleda. Mentalni sklop, da ne bude derište, da bude flegma, kao ja. Da se zeza, ma, da bude isto kao ja, takvu osobu želim. Da me ne smara i ne guši, da ne bude lak i napadan. Da ne bude ljubomoran, ali da se ja zaljubim u njega-

Ona je istakla da su njene prijateljice u Imaginariju u problemu, pa je to dodatni razlog da bude još tužnija, pored toga što joj fali muškarac. 

Pogledajte: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

19.11.2018 21:00

Ana laže. Ni u prvoj Zadruzi se nije opredeljivala za nekog muskarca. Sa svima bila prijatelj.

Odgovori 10 0