Pukla tikva! Kija ne želi više da čuje za Anu Korać!

Autor:

Zadruga

19.11.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve drugarice koje su svoje druženje nastavile i nakon rijalitija "Zadruga" Kija Kockar i Ana Korać, sada su to prijateljstvo okončale.

RepublikaFoto: e-stock
Kija joj dala "pedalu"!

Naime, Kristina je odlučila da Anu otprati sa instagrama, a razlog za to je šokantan. Kristina je, između ostalog, u svojoj knjizi navela da ju je Slobodan prevario s njenom drugaricom, a spekuliše se da je ta ženska osoba upravo Ana Korać s kojom se Sloba družio letos.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ, Prntscrin Pink
Prevario ju je s drugaricom... Kija i Sloba

Kija je u knjizi napisala kako razume muža jer je on svoj moralni kompas ostavio u kokošinjcu, a pozvala je Slobu da objasni bar "trideset posto" i da kaže o čemu se zapravo radi, pre nego što bilo kome drugom prebaci da mu je novac prioritet i pre nego što se pohvali da se on ne prodaje.

U tom delu Kristina je dodala da bi Radanović mogao da objasni i još jedan detalj - viđanje i spavanje sa njenom drugaricom! Iako o ovome nakon izlaska knjige nije govorila, uveliko se priča da je mislila upravo na Anu.

Međutim, senku na priču da je mislila na nju bacilo je to što je Kija nakon ovoga Ani javno poželela sreću u Zadruzi, ali ju je nakon toga otpratila na Instgaramu, što su mnogi shvatili kao potvrdu da je upravo o Koraćevoj reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milena

19.11.2018 17:40

Ovo su samo nagadjanja ne verujem da je Kija Anu otpisala kao prijatelja nisu svi prijatelji koji se prate na drustvenim mrezama.

Odgovori 23 1
Dolores

19.11.2018 20:58

Ni ja ne vjerujem, sve i da je bila sa Zlobom Radanijem to je bilo prije nego su njih dvije postale prijateljice.

Odgovori 22 3
Mirka

19.11.2018 21:06

Da. Zasto bi Anin instagram bio ukljucen 7 meseci , eventualno dok je unutra ??? Nema logike ! Verovatno je i njen ugasen .

Odgovori 19 1
Jelena

20.11.2018 11:07

Kao prvo, Kija i Ana su se upoznale u Zadruzi, samim tim Sloba nije mogao da je prevari, jer njih dvoje vise nisu bili u vezi, a kao drugo mislim da laze, ko god je napisao tu njenu knjigu.

Odgovori 2 12