Pink saopštio: Branku Blek Rouz čeka KRIVIČNA PRIJAVA i to nije sve!

Autor: Republika

Zadruga

09.09.2017

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Blek Rouz, bivša striptizeta, danas je (9. septembra) diskvalifikovana iz "Zadruge" nakon što je preskočila ogradu u begu iz ovog rijalitija. Branka je imala fizički obračun sa Saškom Karan, a čekaju je i ozbiljni problemi sa "Pinkom".

RepublikaFoto: instagram.com/brankamilijancevic
Bivša striptizeta će ozbiljno da nadrlja

- Povodom samovoljnog izlaska Branke Blek Rouz iz kompekasa "Zadruga" i zbog grubog narušavanja pravila i zakona koji važe u ovom rijalitiju, upravni odbor Pink Media Grupe je doneo, na sednici održanoj u subotu 9. septembra u 17h, sledece zaključke: Branka Blek Rouz će biti suočena sa pravnim posledicama i akriviranjem člana 5.,ugovora potpisanog između svih igrača i produkcije, zbog nepoštovanja i grubog narušavanja pravila rijaliti programa "Zadruga" proisteklih iz gore pomenutog člana. Ukoliko se ispostavi da Branka Blek Rouz nema ovaj novac, tražićemo od nadležnih sudskih institucija blokodu svih Brankinih računa do izmirenja ove ugovorne obaveze... Pravni tim Pink Media Grupa će podneti i krivičnu prijavu protiv Branke Blek Rouz za zlostavljanje i nasrtaje na pripadnike bezbednosnih službi koji su profesionalno obavljali svoje bezbednosne zadatke!   - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading