VRELA AKCIJA: Isplivao SNIMAK učesnice Zadruge!

Zadruga

08.09.2017

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletna Mina Vrbaški, koja se u sredu uveče uselila u novoizgrađeni grad sagrađen za potrebe rijalitija "Zadruga" Televizije Pink, već je uspela da svojim ponašanjem na sebe skrene pažnju miliona gledalaca.

RepublikaFoto: printscreen/RTV Pink
Mina Vrbaški

Simpatije dela publike stekla je zbog toga što se pokazala kao odgovorna, mlada devojka koja je uvek tu da pomogne starijima od sebe, sasluša ih, uteši i uvaži njihovo mišljenje, a negativne reakcije izazvala je zbog spekulacija da je već tokom prve večeri "Zadruge" bila intimna sa Dušanom.

RepublikaFoto: youtube.com/Sylvia Jung
Mina u akciji

Oni koji je ne vole ponovo će protiv nje dići svoj glas zbog eksplicitnog videa koji je snimila neposredno pre ulaska u najpopularniji rijaliti na ovim prostorima.

RepublikaFoto: youtube.com/Sylvia Jung
Eskplicitne scene

Naime, Mina majka je Silvije Jung pa se tako pojavila u njenom spotu "Rok trajanja", a sudeći po vrelim kadrovima, seksi zadrugarka se svojski potrudila da dočara radnju pesme.

 

Pogledajte video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading