ŽIŽA: Vraćaj moje pare, lopužo!

Zadruga

08.09.2017

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žiža je protekle noći, slušala ozbiljne kritike od pevačice Milice Dugalić, jer je svoj novac, koji je dobila od Zadruge, za trošenje u kazinu, dala Smilji Janković. U celu diskusiju, uključila se i Viktorija, koja je odmah pozvala Smilju da dođe i da vrati pare! Kada se Jankovića pojavila u dnevnoj sobi, nastala je nova rasprava na ovu temu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/TVPink
Cana Fontana

-Rekla si, dajte mi pare! Jesi ti Smiljo pri sebi? Jesi ti pri čistoj svesti? - nakon što je dobila sugestije, Žiža je bila uporna u tome da svoj novac povrati.

 

Na ove reči, Smilja je reagovala samo smehom, što je Žižu dodatno izbacilo iz takta, pa je počela da viče po spavaćoj sobi!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Smilja

- Vi ste bre za bolnicu, bre, ali i ja zajedno sa vama! Pa jeste vi normlani? Pa kako možeš da uzmeš pare? Daj mi moje pare! To je ta osoba zbog koje ja plačem! To je ta osoba! - bila je jasna glumica.

 

Nakon svega, pravda je konačno postignuta, pa je Smilja, vratila novac koji je uzela od čuvene Cane Fontane, koja je juče imala veoma buran dan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading