MERILIN MONRO JE ŽIVA? Najšokantnija teorija tvrdi da glumica uživa u ovoj evropskoj zemlji

Autor:

Zabava

11.11.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petog avgusta 1962. godine, svet je obišla šokantna vest - seks simbol i najveća glumačka zvezda tog vremena Merilin Monro preminula je od usled predoziranja barbituratima.

Foto: Tanjug/AP
Merlin Monro prema ovoj teoriji uživa u starosti

Poznato je da je u vreme koje je prethodilo njenoj smrti, koja je ocenjena kao samoubistvo, Merilin patila od mentalnih poremećaja i da je bila zavisna od lekova.

Ali fotografije koje su objavljene nakon smrti fatalne plavuše veoma su sumnjive njenim fanovima.

Pojavilo se nekoliko teorija, a najpopularnija jeste ta da je tog kobnog 5. avgusta u Merilininom stanu pronađena druga glumica, koja veoma liči na Monro, prenosi BrightSide.

Navodno, toj glumici je u telo zaista bila ubrizgana smrtnonosna doza lekova, pa je naknadno prebačena u Merilinin stan, kako bi se lažirala smrt zvezde.

Prema istoj teoriji, pravu Merilin Monro su, opijenu sedativima, "kidnapovali" Kenedijevi ljudi i krišom je odveli u Švajcarsku, gde je smeštena na jednu privatnu, dobro čuvanu kliniku.

Tu je upoznala doktora Loba, udovca koji je imao trojicu sinova, za kojeg se nakon lečenja udala i ostala da živi sa njim u Švajcarskoj.

Sedamdesetih godina Lob je preminuo, ali Merilin je navodno još uvek živa, dobrog je zdravlja i uživa u mirnoj starosti, okružena unucima, odnosno decom svojih usvojenih sinova, kaže ova teorija.

Najveći problem kod ove teorije jeste to što ne postoji nijedan dokaz koji bi mogao bar da ukaže da je išta od ovoga zaista tačno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading