Nikol Kidman šokirala: Moja deca su odlučila da budu sajentolozi, a moj zadatak je da im pružim ljubav

Autor:

Zabava

10.11.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Nikol Kidman kaže da je prihvatila činjenicu da su njena usvojena deca iz prvog braka sa Tomom Kruzom sajentolozi i dodaja da to što o njima ne govori u javnosti ne znači da nije bliska sa njima, prenose australijski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikol Kidman je u intervjuu za magazin WHO, rekla da možda u javnosti toliko ne iznosi svoj privatni život, ali da to ne znači da nije bliska sa svoje dvoje usvojene dece

- Veoma sam privatna po pitanju svega toga. Moram da štitim sve te odnose. Stopedeset procenata sam sigurna da bih se odrekla svog života zbog svoje dece jer je to moja svrha – rekla je.

Ona je podržala i odluku Izabel i Konora, sada u dvadesetim godinama, da ostanu u Sajentološkoj crkvi, u kojoj je i njihov otac Tom Kruz.

– Sposobna su da samostalno donose odluke. Odlučili su da budu sajentolozi i moj zadatak kao majke je da ih volim – rekla je i dodala:

– Ja sam primer takve tolerancije i to je ono u šta verujem – da bez obzira šta vaše dete radi, dete treba da ima ljubav i mora da zna da će ta ljubav uvek biti dostupna i da sam otvorena za njih.

Sektaška posla: Tom Kruz dobio tonu zabrana!

Kidmanova je optužena da zanemaruje stariju decu jer ih nije pomenula u govoru za nagradu Zlatni globus u januaru ove godine. Ona je tada pričala o ljubavlju svoje dvoje mlađe dece koje ima sa suprugom Kitom Urbanom. To je uradila i na Emiju u septembru 2017. godine, kada je samo pomenula mlađu decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading