ONA JE TAJNA USPEHA HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Marie Diamond će održati jednodnevnu radionicu u Beogradu

Autor: Republika

Zabava

07.11.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marie Diamond, žena koja je karijeru brojnih holivudskih zvezda i multimilionera usmerila ka uspehu, održaće jednodnevnu radionicu "Tajna uspeha", 15. decembra u Beogradu. Na zalasku jedne i početku druge godine, ovaj događaj će biti prilika za sve prisutne da pravilno postave svoje novogidišnje ciljeve vezane za posao, novac, zdravlje, dobre odnose i druge oblasti života, dobijajući jednostavne, odmah primenjive smernice od stručnjaka čiji kvalitet je već prepoznalo više od pola milijarde ljudi širom sveta.

RepublikaFoto: Promo foto
Marie Diamond

Organizator radionice je Milica Stojiljković, autor programa ličnog razvoja "Lepo mi je" koja u svoj rad često uključuje različite stručnjake koji motivišu i edukuju ljude da naprave korak napred u svom životu.

Marie Diamond je širom sveta poznata, pre svega kao stručnjak za Feng Shui, ali njen život i rad su mnogo više od toga.

Njeni klijenti su Stiven Spilberg, Roling Stonsi i druge zvezde američkog filma, muzike i biznisa. Nakon njenog rada sa njima, počeli su da osvajaju Oskare, brojne nagrade i napreduju u svojoj karijeri i biznisu.

Autor je posebnog Feng Shui sistema koji nadilazi osnovne principe ove veštine i uključuje i polja  nauke i tradicije, predavač na najvećim svetskim događajima koji se tiču ličnog razvoja i motivacije i autor nekoliko knjiga.

Jedini je autor čuvenog filma i knjige "Tajna" iz Evrope i zovu je "tajnom iza Tajne" zato što je upravo "Tajna" počela da postaje svetski fenomen od trenutka kada se Marie svojim umećima uključila u promociju. Viziju uspeha ovog filma i knjiga, Marie je imala već sa 15 godina, kada je u saobraćajnoj nesreći gotovo izgubila život, nakon čega se probudila iz kome i iscelila samu sebe samo, kada su i lekari bili nemoćni.

- Radionica „Tajna uspeha" u Beogradu biće organizovana kao celodnevni događaj, koji podrazumeva 8 sati edukacije, rada i dobrog druženja. Iako će biti realizovana kroz rad u grupi, svakome ko se prijavi za radionicu biće dat lični energetski broj, prema datumu rođenja, kako bi mogao naučeno odmah da primeni i uskladi sa ličnim ciljevima i životnim prioritetima. Zato je radionica namenjan i svima koji žele da budu uspešni u životu, karijeri, da imaju dobre odnose sa drugima, ali i stučnjacima koji se bave ličnim razvojem i žele da podele znanje jednim od najboljih svetskih sturčnaka - najavljuje Milica Stojiljković, organizator i autor programa ličnog razvoja "Lepo mi je".

Sve informacije o radionici su dostupne putem sajta www.lepomije.rs, gde se zaiteresovani mogu i prijaviti za učešće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading