Počeo karijeru uz Milenu Dravić: Bred prvi put na filmskom platnu kao sin pokojne glumice!

Autor:

Zabava

14.10.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena srpska glumica, Milena Dravić, koja je sinoć preminula u 79. godini života, imala je priliku da se u filmu "Tamna strana Sunca" sretne sa jednom od najvećih svetskih zvezda današnjice, Bredom Pitom. Oni su tada u filmu glumili majku i sina.

Foto: instagram.com/bred_pitt_official_two
Prvu filmsku ulogu je upravo odigrao sa Milenom

- Sećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svetu glume, dok je taj simpatičan dečak postao zvezda Holivuda - ispričala je pre nekoliko godina Milena Dravić.

- Izabrao sam ga na castingu među 400 prijavljenih kandidata. U najužem izboru bila su trojica glumaca i tada nisam imao dilemu da li ću mu dati ulogu. Kada sam mu rekao da je izabran otrčao je do travnjaka, počeo skakati od sreće i praviti kolutove. Početkom devedesetih, kada je Crvena zvezda harala Evropom došao je da me poseti u Beograd - rekao je redatelj Božidar Nikolić koji je glumcu dao prvu ulogu. 

Foto: Tanjug
Milena Dravić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading