Mira Banjac u kritičnom stanju!

Autor:

Zabava

12.10.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mira Banjac je primljena u bolnicu zbog čega nije bila u mogućnosti da primi nagradu za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji. U njeno ime nagradu za životno delo preuzeo je njen prijatelj i direktor Kinoteke Radoslav Zelenović.

Foto: Tanjug
Mira Banjac

- Za Miru je neobično da negde sama ne dođe. Ima nekih zdravstvenih problema. Ne brinite, noga je samo u pitanju. Ovde sam da se u njeno ime zahvalim. Mira je pionir TV serija, a prvu je snimila još daleke 1967. godine. Dobila je i nagradu Grada Zagreba za ulogu u seriji "Marija" Stipe Delića - rekao je Zelenović na Osmom festivalu igranih serija FEDIS.

Glumačku legendu Mira Banjac ne plaši prolaznost života, ali obožavaoci njenog lika i dela bili su tužni posle njene izjave.

- Spremam se za odlazak. Ne plašim se smrti. Tome su verovatno doprinele moje godine. Svesna sam da sam blizu kraja putovanja, da su mi ostale jedna-dve stanice - izjavila Mira jednom prilikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading