(FOTO) Andrija Kuzmanović u vrelim scenama ORALNOG SE*SA!

Autor:

Zabava

03.10.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj seriji "Jutro će promeniti sve" jednu od glavnih uloga tumači Andrija Kuzmanović koji je snimio eksplicitne scene.

Foto: Promo foto
Andrija Kuzmanović

Naime, Nova serija RTS-a, "Jutro će promeniti sve" počinje da se prikazuje od 8. oktobra, i to od ponedeljka do četvrtka u 22h, a večeras sve gledaoce očekuje veliko iznenađenje.

A koliko je lik Andrije Kuzmanovića intrigantan govore i scene u kojima Andrija Kuzmanović ima žestok seks, oralno ga zadovoljavaju, a u pojedinim scenama je i golišav.

Inače, Andrija Kuzmanović tumači lik Ljube, provincijalca kog je rukomet doveo u Beograd, a povreda sprečila da nastavi sa profesionalnom karijerom. Nema stalan posao, već vikendom drži časove fitnesa starijim gospođama. Ljuba je šarmantan i zavodljiv u nestalnim je vezama, vrlo snalažljiv, pun života i odlučan da se u Beogradu snađe po svaku cenu. Hoće li u tome uspeti - videćemo u 40 epizoda serije "Jutro će promeniti sve".

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading