SVET JE POLUDEO ZA OVIM VIDEOM: Ketrin Zita Džons i vremešni Majkl Daglas igrali kao DECA!

Autor:

Zabava

28.09.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni glumački par Ketrin Zita Džouns i Majk Daglas u braku su već 18 godina i mnogi im zavide na skladnom odnosu. Međutim, niko nije znao koliko su oni zapravo srećni, sve dok glumica nije objavila snimak sa svojim suprugom za njegov rođendan.

Foto: facebook.com/CatherineZetaJones
Čestitala mužu rođendan na predivan način... Ketrin Zita Džouns

Kako je vremešnom Majklu bio rođendan, Zita mu je najpre čestitala na instagramu videom koji je oduševio sve njene pratioce, a na kom mu se ona obraća sa: "Predsedniče", i posvećuje mu pesmu koju je Merilin Monro otpevala 1962. godine predsedniku Sjedinjenih Američkih Država, Džonu Kenediju. Interesantno je da je i Ketrin istog dana rođendan kao i Majklu pa je čestitala i samoj sebi:

Foto: instagram.com/peopletalkru
Napunio 74 godine, a ponaša se kao klinac... Majkl Daglas

- Srećan rođendan mom ličnom predsedniku! To me, valjda, čini prvom damom. Čudne stvari se dešavaju. A zamislite, i meni je riođendan, takođe - pohvalila se Ketrin i oduševila fanove.

Nakon toga, Ketrin i Majkl su propisno proslavili njegov 74 rođendan uz tortu, a ovaj video je preplavio internet s obzirom na to da prikazuje njih dvoje kako igraju. Ništa ne bi bilo čudno da oni ne igraju kao tinejdžeri i tom prilikom se ludo zabavljaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And then the birthday twins get to eat cake!❤️???

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on Sep 25, 2018 at 7:50pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading