SUROGAT MAJKA RODILA ROBIJU ĆERKU!

Autor:

Zabava

07.09.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati holivudski zavodnik Robi Vilijams u petak je dobio svoje treće dete sa suprugom Ajdom Fild, ćerkicu Kolet Džozefin Vilijams.

Foto: instagram.com/robbiewilliams
Robi Vilijams

Ponosni roditelji su se dugo borili za treće dete, a naslednicu koja je već dobila nadimak Koko na svet je donela surogat majka.

- Krili smo od vas veome posebnu tajnu... Počastvovali smo da podelimo sa vama da smo dobili malu devojčicu... Dobrodošla na svet Kolet Koko Džozefin Vilijams! Bio je veoma dugačak i težak put stići ovde, zbog čega smo i ćutali o tome. Porodica dolazi u svim formama, i ova mala dama koja je biološki naša, bila je pažena od strane neverovatne surogat majke, kojoj ćemo biti večno zahvalni! Letimo do meseca jer imamo ovu prelepu devojčicu u našim životima i blagosloveni smo što živimo u svetu koji nam je to učinio mogućim. Uz Tedi i Čarlija, molimo vas da poštujete i privatnost Koko, te da nam dozvolite da se razvijamo unutar našeg novog tima od 5 - napisala je Ajda uz prvu zajedničku fotografiju.

 

 

Robi i njegova supruga već imaju dvoje dece, petogodišnju ćerku Teodoru Tedi Rouz Vilijams i trogodišnjeg sina Čarltona Čarlija Valentina Vilijamsa, a malena Koko je kruna njihove ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading