DETALJI UBISTVA PLEJBOJ ZEČICE!

Autor: alo.rs

Zabava

27.08.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla telo bivšeg Plejbojevog modela Kristine Kraft (36) u njenom stanu u predgrađu Ardmorea, u američkoj državi Pensilvaniji.

Prema nalazu obdukcije, ubica je zadavio manekenku i naneo joj povrede tupim predmetom.

Ali ceo slučaj obavijen je velom tajne - devojka je ubijena u sredu u mirnoj četvrti u koju se doselila pre nedelju dana, a policija još nikoga nije osumnjičila za ubistvo.

Neko je pozvao policiju da proveri da li je sa Kristinom sve u redu. Pronašli su je mrtvu u spavaćoj sobi, ali nisu otkrili ko ih je nazvao. U šturom saopštenju, lokalna je policija samo navela da nemaju razloga da veruju da postoji pretnja za druge stanovnike u komšiluku.

Izvori iz policije kažu da su nadzorne kamere na zgradi snimile da je Kraft ušla s muškarcem, a policija veruje da je muškarac napustio zgradu tako što je skočio s balkona.

Da stvar bude čudnija, tri dana pre ubistva Kraftova je prijavila policiji da joj je ukradeno nekoliko komada nakita i dizajnerske torbice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading