(VIDEO) Rita Ora, ovo ti nije trebalo: ALBANKA IZAŠLA GOLA, A ONDA JE UKRSTILA RUKE KAO NJENI ZEMLJACI

Autor:

Zabava

21.08.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela MTV nagrada, koja nije mogla da prođe bez devojke poznate po skandalima. Albanka Rita Ora pojavila se na crvenom, tačnije roze tepihu potpuno gola, na sebi je imala samo gaćice i providnu haljinu ispod koje se sve videlo. Pošto je postalo popularno da se ističu albanski simboli po javnim mestima i ona je rešila da malo provocira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rita Ora redovno naglašava da je sa Kosova

Po ugledu na svoje "zemljake" Rita Ora se zanela pa je dodelu nagrada proslavila simbolično -formirajući rukama orla sa albanske zastave.

Podsećamo reprezentativci Švajcarske koji "vuku" korene sa Kosova i Metohije slavili su golove protiv Srbije formirajući rukama orla sa albanske zastave.  Jasna provokacija bila je logičan potez posle njihovih izjava pre utakmice, u kojima su pominjali rat, sukobe sa Srbima, a njihov najbolji igrač Đerdan Šaćiri izašao je na teren u kopačkama sa motivima zastave samoproglašene republike "Kosovo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always looks amazing!! @ritaora #VMAs #RitaOra #Amazing #LoveYou

A post shared by Rita Ora (@rita_ora_girls) on Aug 21, 2018 at 1:17am PDT

 

Ostalo nam je da čekamo ko će se sledeći deklarisati kao Albanac, pa da ukrsti ruke i on pošteno!

Pogledajte kako to pevačica radi!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading