Megan ponovo na mukama ZBOG HAPŠENJA U NJENOJ PORODICI!

Autor:

Zabava

23.07.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena britanska vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl od udaje za princa Harija je neprestano je pod lupom javnosti, ali i kraljevske porodice. A osim, navodnih, propusta vezanih za protokol i njeno oblačenje sada se dogodio ozbiljan skandal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Porodica joj pravi probleme... Megan i Hari

Naime, nevenčana supruga Tomasa, polubrata Megan Markl, Darlin Blunt (37) uhapšena je u Oregonu u petak. Darlin je provela noć u pritvoru nakon čega je puštena na slobodu uz plaćenu kauciju. Kako se spekuliše, ona je uhapšena zbog prijave Meganinog brata Tomasa za nasilje u porodici.

Ovo je još nezgodnije jer se Megan priprema za put u Ameriku na koji će ići bez supruga, a navodno, sve u cilju kako bi sredila porodične odnose. Ono što je za sada potvrđeno je da će se Megan videti sa majkom Doriom koju nije videla od svog venčanja u maju. A o ovom skandalu se nije oglašavala ni kraljica, kao ni drugi članovi kraljevske porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ide sama u Ameriku da sredi porodične odnose... Megan i Hari

Inače, ovo nije prvi put da Darlin i Tomas imaju probleme, njih dvoje su se se i za Novu godinu posvađali, zbog čega je ona privedena. S druge strane, 2016. godine, Tomas Markl uhapšen je kada je u alkoholisanom stanju držao pištolj upren u Darlininu glavu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading