Zvezdi serije "Istanbulska nevesta" PREMINUO OTAC!

Autor:

Zabava

19.07.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najplaćeniji turski glumac Ozdžan Deniz (46) pre nešto više od dva meseca postao je otac kada se njegova supruga, dve decenije mlađa Fejze Ozdžan (26) porodila i na svet donela dečaka. Međutim, sreća je kratko trajala budući da je glumcu preminuo otac.

 

 

Glumčev otac, Erdžan Deniz preminuo je juče, a već danas je upriličena sahrana kojoj je prisustvovala i Denizova supruga. Vidno potrešen, Ozcan je odao poslednju počast ocu, a iako prema pravilima dženaze ženama pristup nije dozvoljen, običaj ovoga puta nije ispoštovan.

 

 

Ono što dodatno ovu priču čini emotivnom je činjenica da kada je glumac dobio sina u istoj bolnici je ležao njegov otac koji se poslednjih godinu dana borio s kancerom debelog creva i pluća. Kada se Fejze porodila, Ozcan je sina najpre pokazao ocu.

 

 

Ozcan Deniz veliku popularnost stekao je ulogom Faruka Borana u seriji "Istanbulska nevesta" koja je oduševila ljubitelje turskih sapunica, a njegova koleginica Asli Enver, takođe je postala veoma poznata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading