DOŽIVELA JE OZBILJNU NESREĆU U DETINJSTVU: Sestra Kim Kardašijan je najbogatija 20-ogodišnjakinja!

Autor:

Zabava

17.07.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajli Džener je najpoznatija, najpopularnija i najbogatija 20-ogodišnjakinja u svetu prema pisanju magazina "Forbs", i mnogi su mišljenja da je u svemu ovome uspela zahvaljujući brojnim estetskim operacijama kojima je svoj izgled dovela do savršenstva. Kajli je uvećala usta, istakla jagodice, korigovala čak i bradu, ali uprkos ozbiljnoj količini novca, ona nikada nije uklonila jedan ožiljak.

 

 

 

#thecadenceissue @flauntmagazine

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 11, 2017 at 10:15am PDT

Naime, popularna starleta na brojnim fotografijama ne krije ogroman ožiljak na butuni, odmah iznad kolena, a mnogi su se pitali zbog čega neko ko ima toliko novca, i ko je uradio toliko estetskih korekcija nije popravio i ovo. Sestra Kim Kardašijan je na ovo dala odgovor. Ona je objasnila i kako je zadobila ovaj ožiljak:

- Kada sam imala pet godina, moja sestra (Kendal) i ja smo se igrale žmurke i ja sam odlučila da se sakrijem iza jedne veoma visoke kapije. Ona nije uspela da me pronađe i ja sam odliučila da izađem, ali sam morala da preskočim kapiju. Međutim, kada sam je preskakala, bila sam neoprezna i šiljak kapije mi se zaboo u nogu. Pokušala sam da je izvučem, međutim, šiljak se zaboo još dublje. Verujte mi, ožiljak je sada manji, iako sam porasla, ali ne želim da ga skrivam - objasnila je Kajli.

 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 2, 2018 at 7:48am PDT

 

Ona ovaj trajni trag na svom nije skirvala čak ni tokom fotogrfaisanja za magazik "Go Kju" na kom krasi naslovnicu zajedno sa svojim partnerom, reperom Trevisom Skotom s kojim je nedavno dobila ćerkicu Stormi.

 

 

Kylie and Travis for GQ! I love this!!

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on Jul 17, 2018 at 5:27am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading