SMATRAJU GA NAJLEPŠIM DŽEJMS BONDOM, a nećete verovati kako izgleda NJEGOVA SUPRUGA!

Autor:

Zabava

13.07.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih šarmera holivuda, prema mišljenju mnogih najlepši glumac starije generacije i dugogodišnji tajni agent Džejms Bond, popularni Pirs Brosnan (65) u privatnom životu veoma je odan porodici i lojalan svojoj supruzi.

I iako bi mnogi očekivali da takav frajer pored sebe ima neku mršavu lepoticu, nekoliko decenija mlađu, Brosnan je uprkos slavi i uspehu u glumačkoj karijeri skoro 20 godina odan samo jednoj ženi. Reč je o njegovoj supruzi Keli Šej Smit (54) sa kojom je Pirs u braku od 2001. godine i sa kojom ima dva sina Dilana i Parisa. 

A njihova ljubavna priča je i više nego interesantna. Naime, kada je Pirsu preminula supruga Kasandra 1991. godine, on je mislio da se više nikada neće oženiti. Međutim, upoznao je lepu novinarku Keli Šej 1994. godine u Meksiku, a venčali su se tek 2001. godine. Koliko proslavljeni glumac voli svoju suprugu, najbolje je iskazao jednom kada su ga pitali za nju:

- Keli je stub naše porodice, stub mog života i svakog joj dana ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje - izjavio je Brosnan i tako zavredeo poštovanje nežnijeg pola širom sveta i dao savršen primer kako bi trebalo voleti i poštovati jednu ženu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading