PRVA POTVRDA DA SU ZAJEDNO! Svet bruji o njihovom RASKIDU, Kejti i Džejmi sve DEMANTOVALI!

Autor:

Zabava

29.06.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Kejti Holms, bivša žena Toma Kruza, u vezi je sa Džejmijem Foksom, a danas je svetom zabrujala vest o njihovom raskidu. Razlog, navodnog, prekida petogodišnje veze je Džejmijevo neverstvo za koje je Kejti saznala, a on je nedavno optužen i za seksualno zlostavljanje od strane nepoznate žene.

- Kejti je imala problema i ne veruje Džejmiju. Otkrila je da ju je godinama varao s drugom ženom – rekao je neimenovani izvor blizak glumici za Miror.

Kejti i Džejmi su prvi put fotografisani u javnosti u septembru prošle godine kada su šetali plažom u Malibuu, a danas je stigla vest da su raskinuli.

Međutim, odmah je stigao i snažan demanti, portparol Kejti Holms za “People” magazin otrkiva da do raskida nije došlo i da je par još uvek zajedno. Ovaj komentar je prva zvanična potvrda s njihove strane da su zajedno.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading