ČIME?! Žena optužila glumca da ju je TUKAO PENISOM PO LICU!

Autor:

Zabava

13.06.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skadal koji potresa holivud, a vezan za zlostavljanje glumica od strane producenta Harvija Vajnstina, sada je dobio pojačanje u vidu novog nasilja kada je nepoznata žena optužila glumca Džejmija Foksa za seksualno zlostavljanje, ali ne bilo kakvo.

Glumca, koji je u vezi sa koleginicom Kejti Holms, žena je optužila da ju udarao penisom po licu kada je odbila da ga oralno zadovolji. Portal TMZ piše da je slavnog glumca Erika Marlona Bišopa, poznatijeg kao Džejmi Foks, optužila žena koja je, navodno, 2002. godine došla na njegovu žurku u Las Vegasu. A kada je odbila da ga oralno zadovolji, pretrpela je maltretiranje, nakon čega joj je njegov prijatelj tražio da napusti žurku.

Ove navode gumac je negirao, a njegova advokatica izrazila je sumnju u istinitost navoda ove žene s obzirom na to da se ona tek sada, 16 godina kasnije oglasila o ovom događaju:

-  Džejmi čvrsto negira da se ovaj incident ikada dogodio! Navedeni incident nije prijavljen policiji 2002. godine, niti bilo kada u proteklih 16 godina, sve do prošlog petka, zbog toga što se incident nikada nije ni dogodio - istakla je Džejmijeva advokatica.

Ko glavni argument zbog čega je tek sada progovorila, ova žena navodi da ju je podstakao pokret #Me too koje su pokrenule Ešli Džud, Rouz Mekogvan, Gvinet Paltrou, Selma Hajek i druge nakon otrkića da ih je producent Harvi Vajnstin seksualno uznemiravao. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading