PREMINULA PRVA BONDOVA DEVOJKA!

Autor:

Zabava

10.06.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska glumica Junis Gejson, prva je u nizu devojaka čuvenog tajnog agenta Džejmsa Bonda, a njeni najbliži saopštili su da je preminula 8. juna u 90-oj godini.

Junis je pored Šona Konerija zaigrala u prvom fimu o čuvenom tajnom agentu "Dr No" 1962. godine kada se našla u ulozi Silvije Trenč. 

Glumica je pomogla slavnom Šonu Koneriju, koji je tada tumačio ulogu Agenta 007, da se opusti i izgovori čuvenu rečenicu "Bond, Džejms Bond", navodi BBC.

 

#TheBondWomen #Model #Actress #Sexy #Beauty #DrNo #FromRussiaWithLove #EuniceGayson..........

A post shared by Gerry (@desire3795) on Nov 11, 2012 at 1:12pm PST

Interesantno je da je Junis jedina Bondova devojka koja je glumila u dva različita filma, osim u "Dr No", Gejsonova se u liku Silvije Trenč pojavila i u filmu "Iz Rusije s ljubavlju", takođe u serijalu o čuvenom agentu. 

Porodica čuvene glumice objavila je da je preminula u petak:

- Sa velikom tugom objavljujemo da je naša draga Junis preminula 8. juna. Neverovatna žena koja je ostavila trajni utisak na svakoga koga je srela. Jako će nam nedostajati.

Osim u filmovima o Džejmsu Bondu, Junis je glumila i u seirjama "Osvetnici" i "Sveci".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading