MESEC DANA KASNIJE: Slavni di-džej Avići će biti SAHRANJEN U KRUGU PORODICE!

Autor:

Zabava

24.05.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt najplaćenijeg svetskog di-džeja Avićija (28), čije je pravo ime Tim Bergling, šokirla je muzički svet, a još više je iznenadila činjenica da će on tek sada biti sahranjen.

RepublikaFoto: youtube.com/MTWNews
Tek sad sahrana slavnog di-džeja... Avići

Avići je pronađen mrtav 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana, gde je bio na odmoru s prijateljima, a tek dve nedelje kasnije je objavljeno da je di-džej izvršio samoubistvo.

A sada je stigla i potvrda da će sahrana švedskog di-džeja biti obavljena u krugu najbližih.

- Porodica Bergling potvrdila je da će sahrana biti u prisustvu najbližih osoba - rekla je kratko u saopštenju njegova švedska menadžerka Eba Lindvist.

RepublikaFoto: youtube.com/TMZ
Izvršio samoubistvo... Tim Bergling poznat kao Avići

Kako je, ekskluzivno, otkrio portal TMZ, Avići je izvršio samoubistvo tako što je staklom razbijene boce naneo sebi smrtonosu posekotinu na vratu nakon čega je iskrvario.

- Jako se mučio sa mislima o značenju, životu, sreći. Nije više mogao da nastavi dalje. Želeo je da nađe mir - napisali su njegovi roditelji u izjavi za javnost, glumica Anki Liden (71) i pevač Tomi Korberg i brat Anton Korberg (40).

RepublikaFoto: instagram.com/terezakacerova
Avići sa svojom devojkom i njenim sinom...

Avicii je 2016. godine zbog zdravstvenih problema bio prinuđen da otkaže sve nastupe, a bolovao je od akutnog pankreatitisa, teške upale gušterače koja je bila prouzrokovana preteranim konzumiranjem alkohola.

Avići će ostati upamćen kao tvorac velikih hitova poput: "Wake me up", "Waiting for love" i mnogih drugih, a samoubistvo je izvršio samo nekoliko dana nakon što je saznao da je nominovan za prestižnu nagradu "Billboard".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading