NI MEGAN, NI KEJT: Ovo je NASLEDNICA princeze Dajane!

Autor:

Zabava

23.05.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevsko venčanje Megan Markl i princa Harija okupilo je prošle subote skoro sve članove kraljevske familije, kao i istaknute ličnosti iz celog sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Imala je neodoljiv šarm... Princeza Dajana

I dok su sve oči bile uprte u Megan i Harija, neki su posmatrali da li će se na venčanju pojaviti članovi porodice pokojne princeze Dajane. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nešto joj fali... Kejt Midlton
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moraće tek da se dokaže... Megan Markl

I dok se očekivao brat nekada Dajane Spenser, pokojne princeze, Čarls koji je došao sa svojom trećom suprugom, najveću pažnju privukla je njegova ćerka Kiti i sin Luis iz prvog braka sa Viktorijom Ejtken.

 

 

 

 

Od svadbe popularnog prinčevskog para, vojvotkinje i vojvode od Saseksa, mediji bruje o Dajaninoj bratanici Kiti Spenser koju su proglasili njenom naslednicom jer, kako kažu, ni Kejt, ni Megan nemaju taj stav, držanje i šarm kojim raspolaže ova mlada manekenka. Razlog tome, svakako je činjenica da je Kiti u krvom srodstvu sa Dajanom.

 

 

 

 

 

 

Kiti je na svadbi posebnu pažnju privukla i svojim stajlingom budući da je nosila cvetnu haljinu brenda "Dolče i Gabana", kao i šešir koji je proglašen najlepšim na ovom venčanju. Dajanina bratanica je po zanimanju manekenka, a do sada je najuspešnju saradnju uspostavila upravo sa dvojcem Domenikom Dolčeom i Stefanom Gabanom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading