DAME, NE PLAČITE! Ženi se Hju Grant prvi put u 58-oj, a EVO KO JE SREĆNICA!

Autor:

Zabava

21.05.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi večiti neženja posle Džordža Klunija koji je odlučio da šokira svet ženidbom, Hju Grant uskoro će izgovoriti sudbonosno "da", a njegova izabranica je potpuno drugačija od svih svojih prethodnica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odlučio da se ženi... Hju Grant

Zvezda filmova "Noting Hil", "Plavooki Miki", "Dve nedelje za zaljubljivanje" i drugih romantičnih komedija, krajem meseca oženiće svoju emotivnu partnerku, švedsku televizijsku producentkinju Eni Eberštajn. 

Hju ima petoro dece, a sa Eni ima troje od kojih je prvi sin Džon Mungo, rođen 2012. godine. Interesantno je da Eni uopšte ne izgleda poput bivših Grantovih devojaka, s obzirom na to da je slavni glumac "šetao" najbolje cice holivuda. 

 

Joyful dog walk ❤️??

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on May 20, 2018 at 10:11am PDT

Hju Grant je poznat kao veliki zavodnik, a bio je u vezi sa Elizabet Harli koja i u 53. godini izgleda besprekorno! Hju je sa Elizabet proveo 13 godina, a razišli su se 2000. godine i ostali su dobri prijatelji. Pored troje dece sa Anom, Hju ima i dvoje dece sa bivšom devojkom Tinglan Hong.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading